Fornybarkonferansen
NY VEKST: Sjefen i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, kommer på Fornybarkonferansen for å presentere organisasjonens visjon for hvordan ny vekst skal skje.

100.000 nye grønne arbeidsplasser

Del artikkelen i Sosial medier

Fornybarkonferansen 2017 fokuserer på jobbskaping i grønne næringer.

Det overordnede målet for Norge er 100.000 grønne arbeidsplasser, og på Fornybarkonferansen settes fokus på hvor de kommer, når de kommer, og i hvilke næringer vi kan forvente vekst.

Ikke minst er konferansen en «hør og lær»-arena der fremtredende aktører fra Norge, Sverige og Danmark gir råd om nettopp dette.

Målet for Norge er 100.000 grønne arbeidsplasser, og på Fornybarkonferansen settes fokus på hvor og når de kommer.

Jannicke Hilland fra BKK vil fokusere på Vestlandets mulighetsrom til å utvikle flere grønne arbeidsplasser. På konferansen vil også sjefen i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, presentere organisasjonens visjon for hvordan ny vekst skal skje.

Noe av det mest spennende blir å høre om Facebook sin etablering av datasenter i Luleå i Sverige. Matz Engman, sjefen i Luleå Næringsliv, forteller historien om det målrettede arbeidet med å tiltrekke seg en av de største fiskene til et av Europas største datasentre.

Facebook har skapt nærmere 5000 arbeidsplasser i Luleå som følge av etableringen. I de neste årene skal det etableres en rekke nye datasentre for store aktører i Europa, og Vestlandet må jobbe aktivt for å få noen av dem. Men da må man samle seg om gode prosjekter slik at de store aktørene Google, Apple og Twitter ønsker å velge aktører på Vestlandet som samarbeidspartnere.

Fornybarkonferansen 2017, onsdag 15. mars kl. 09.00 – 18:00, Quality Hotel Edvard Grieg

Del artikkelen i Sosial medier

Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this