Bergensmagasinet er størst i Bergen. Ved å annonsere i Bergensmagasinet når du 100 110 husstander. I tillegg blir magasinet distribuert ut til kafeer og butikker. Bredere dekning av markedsaktivitetene dine får du ikke. Samtidig trykkes Bergensmagasinet i en kvalitet der budskapet fremvises på beste måte.

KONTAKTINFO

Vegard Sletten
Ansvarlig redaktør
M: 48 14 15 30
E: vegard@bergensmagasinet.no

KONTAKTINFO

Magne Fonn Hafskor
M: 92 29 48 77
E: magne@bergensmagasinet.no

OM BERGENSMAGASINET

Bergensmagasinet setter seg som mål å fortelle de gode historiene fra Bergen og omegn. Det kan være mennesker som brenner for noe, mennesker som vil gjøre en forskjell, mennesker som setter fotavtrykk – som forsøker å skape noe som er større enn seg selv. Vi vil fortelle, opplyse, oppmuntre, inspirere og bevege.

Vi er ikke dagsaktuell, men tidsaktuell. Ikke konfliktsøkende, men positiv. Vi er opptatt av å løfte mennesker, og interessert i å fortelle suksesshistorier. I dette ligger det ikke et premiss om at vi ikke skal stille kritiske spørsmål, men det er ikke det som er den primære motivasjonen vår.

I en tid der nyhetsbildet endrer seg raskt, og alt er flyktig, kan du bruke tid på Bergensmagasinets papirutgave, lese om unge talenter som vil opp og frem, og erfarne artister, grundere og organisasjoner som ser tilbake på det de har fått til.

Papiravisen er gratis. Den distribueres i byens postkasser, og kan også plukkes opp i avisstativer i Bergen og omegn. Alle saker legges i tillegg ut på vår nettside – uten betalingsmur, og både inneværende og alle tidligere utgaver kan leses/lastes ned gratis på bergensmagasinet.no/e-avis.