tometertulling01 1
KRISE: «To meter tulling» har hatt stor suksess i Os. Nå kommer Thomas Helgesen til Bergen med sin 40-årskrise. (Foto: Vigdis Øvreeide)

To meter osing

Del artikkelen i Sosial medier

På dagen da Thomas Helgesen fylte 40, bestemte han seg for å satse på eget standup-show. – Jeg var en del av et revymiljø i Os, og trengte litt alenetid, sier mannen som kommer til Bergen denne uken.

– Når man har kone og barn trenger man forutsigbarhet i livet, så jeg må nok finne meg fast jobb igjen.

Da han tok avgjørelsen hadde han kone, fire unger og full jobb. Nå er han arbeidsløs, og satser for fullt på scenen.
– Men når man har kone og barn trenger man forutsigbarhet i livet, så jeg må nok finne meg fast jobb igjen, sier Helgesen.

Dette til tross for at showet «To meter tulling», som er skrevet, regissert og produsert av Helgesen selv, ble en stor suksess da det ble satt opp i Kulturhuset Oseana i fjor høst, og det måtte settes opp ekstrashow.

Helgesen spilte i revygruppen Nord og Ned i et bygdehus på Hagavik, hvor han også skrev manus og regisserte. Han har allerede stått på Lille Ole Bull Scene, og fikk gode tilbakemeldinger og opplevde utsolgte show i vår. Nå drar altså den lange mannen på ny til storbyen.

– Jeg må innrømme at det er litt spesielt for meg å komme til Bergen. Jeg er bare en enkel amatør fra Os, og skal sette opp showet i et underholdningshus som har hatt størrelser som Dagfinn Lyngbø og Marit Voldsæter på plakaten. Men det blir gøy, sier Helgesen.

To meter tulling kan sees på Lille Ole Bull i perioden 13.-22. september.

Del artikkelen i Sosial medier

Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this