Featured Video Play Icon

Susannas favorittsanger

Del artikkelen i Sosial medier

Susanna Wallumrød imponerte stort under Nattjazz i år, der hun både hadde solokonsert og deltok på en Joni Mitchell-hyllest sammen med blant andre Rohey Taalah, Sondre Lerche og Frida Ånnevik. I slutten av januar er hun tilbake i Bergen, denne gangen i duoformat.

På den kommende konserten har hun kun med David Wallumrød på tangenter. Han er hennes søskenbarn, og de to har spilt sammen nå og da gjennom oppveksten og tenårene.

– David og jeg tok nylig opp tråden igjen; vi spilte endel sammen i ulike konstellasjoner tidligere, før vi begge ble etablerte utøvere på hver vår kant, forteller Susanna til Bergensmagasinet.

– Bergen Live Sessions ser ut som en veldig fin konsertserie for musikken vi spiller, og vi gleder oss.

Låtene de spiller er favoritter fra artister og låtskrivere som Leonard Cohen, Joni Mitchell, og Tom Waits. Siden 2017 har de to spilt sammen med ujevne mellomrom; de gjorde blant annet en opptreden på Bergen Offentlige Bibliotek i 2017.

I september gjorde de en konsert på Blå i Oslo, hvorfra Bergensmagasinet i dag deler deres tolkning av All My Tears – ’ en låt skrevet av Julie Miller og gjort kjent gjennom Emmylou Harris.

– Til tross for at det er en relativt ny låt, sett i musikkhistorisk sammenheng, så oppleves den likevel som en tidløs folkesang eller salme, sier Susanna, som spiller på Bergen Live Sessions (Lille Ole Bull) tirsdag 28.januar.

– Jeg synes det ser ut som en veldig fin konsertserie for musikken vi spiller, og vi gleder oss. Av alle gangene jeg har spilt i Bergen, har jeg aldri spilt der før, forteller hun.

– Jeg besøkte Bergen sist under Nattjazz tidligere i år, og håper Bergens Joni Mitchell-fans våger seg på konsert i en mer intim setting i januar.

Susanna & David Wallumrød Live 2020

  • 28. januar: Bergen Live Sessions (Lille Ole Bull)
  • 29. januar: Kabuso, Øystese
  • 30. januar: Tungenes Fyr, Randaberg
  • 31. januar: Asker Kulturhus (kl 12:00 og kl 19:30)
susannapaablaa1 1
Susanna på Blå i Oslo (foto: Frode Fjerdingstad)

[PostBlock id=502]

[PostBlock id=503]

[PostBlock id=355]

[PostBlock id=501]

[PostBlock id=129]

[PostBlock id=128]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this