altheis1

INNHOLDSANNONSE

Heisbedrift med erfaring siden 1973

Del artikkelen i Sosial medier

Familien Knutsens erfaring fra heisbransjen går helt tilbake til 1973. Alt Heis AS ble stiftet 1. mai i år, og har fokus på kompetanse, samhold, arbeidsmiljø og personlig kundekontakt. Firmaet tilbyr markedsledende produkter og priser.

Daglig leder Tomas Knutsen (48) har jobbet med heis sammenhengende siden han var 15 år, og har med seg en ledergruppe på fem personer med samlet over 135 års erfaring i heisbransjen. Bedriften har allerede fått svært god mottakelse i markedet med mange kunder.

LOKAL, ENGASJERT OG ÆRLIG

altheis2
Alt Heis AS / Adresse: Damsgårdsveien 143, 5160 Laksevåg / Telefon: 458 50 800 / Epost: [email protected] / Hjemmeside: alt-heis.no

Med hovedkontor på Damsgård har Alt Heis AS Bergen som base, men gjør jobber over hele Vestlandet, og tar også oppdrag på Østlandet.

Med dyktige fagarbeidere, lokale eiere som jobber i bedriften og mer enn 45 års erfaring, har vi som mål å etablere oss som en betydningsfull aktør i bransjen.

Vi kan tilby døgnvakt, godkjent alarmmottak, verksted og reservedelslager.

Vi har også en ekstern lagerterminal hos våre transportører der alle våre komplette heiser og materiell mellomlagres før frakt til kunde.

Alt Heis AS leverer kvalitetsprodukter kjøpt direkte fra fabrikker i Tyskland, med gode kvalitetsgarantier og lang levetid.

Vi tilstreber til enhver tid å unngå fordyrende mellomledd, hvilket setter oss i stand til å levere produkter og tjenester til konkurransedyktige priser.

Vi utfører også service og vedlikehold av alle typer heiser, samt modernisering med tyske og svenske kvalitetsprodukter.

Vårt unike websystem for håndtering av kundeoppfølging, oppdrag og dokumentasjon gir oss store administrative besparelser og rask responstid, noe som kommer våre kunder til gode.

Vårt motto er: Lokal, engasjert og ærlig.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this