treet2
ORDLØST FIGURTEATER: To skuespillere og en musiker vil være på scenen. (Foto: Hjørdis M. Steinsvik)

Figurteater for de minste

Del artikkelen i Sosial medier

– Vi vil utforske form, innhold, interaktivitet og opplevelse med utgangspunkt i de kognitive grensene som defineres for barn fra 0 år og oppover, sier Hjørdis M. Steinsvik, produsent for teaterstykket Treet.

Dette er et moderne musikalsk figurteater for de aller minste, utviklet av Kompani13 (Jan Holden, Steinar Thorsen og Jorunn Lullau).

LES OGSÅ: Fortellinger fra hverdagslivet

Forestillingen handler om livet i et tre. Hva finnes i et tre? Hva skjer i et tre i løpet av en dag? Fugler, insekter, larver, knopper og blader – og kanskje mer som vi ikke kan se? Figurer, farger, former og forløp er laget for å skape undring hos de aller minste som kanskje opplever scenekunst for første gang.

Kompani13s medlemmer har lang erfaring fra produksjon av scenekunst for ulike aldersgrupper, og ønsker nå å undersøke og reflektere rundt den minste aldersgruppen som mottakere av scenekunst. Treet er et bestillingsverk fra Festspillene i Bergen, spilles for barnehager på fredag, og får urpremiere på Cornerteateret på lørdag.

Målgruppe: 0-6 år. To skuespillere / dukkespillere og en musiker vil være på scenen. Forestillingen er uten ord. Produsert med støtte fra Festspillene i Bergen, Bergen Kommune og Fond for frilansere.

treet
TEATER FOR BARN: Kompani13s medlemmer (Jan Holden, Steinar Thorsen og Jorunn Lullau) har lang erfaring fra produksjon av scenekunst for ulike aldersgrupper. (Foto: Hjørdis M. Steinsvik)

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this