Featured Video Play Icon

Sofye: Spørsmål uten svar

Del artikkelen i Sosial medier

Året etter hennes radiohit Love and Steel, og denne sommerens anthem, Kid At Heart, er Sofye nå klar for å vise en ny side av talentet.

Mens Love and Steel, som var A-listet på P1 i flere måneder, ble sommerens soundtrack for mange nordmenn i fjor, er The Riddle musikk for de mørkere og kaldere månedene av året.

Du må rett og slett bare innfinne deg med at du aldri vil få svar på alt du lurer på. 

I tillegg til massiv radiorotasjon i Norge i fjor, fikk Love and Steel også spilletid på en av Sveriges største radiokanaler, i tillegg til at hun lå inne på Viral Norway Top 40 på Spotify.

Høydepunktet var da låten lå som nummer 25 på listen over de mest spilte artistene på norsk radio.

Nå har endelig Sofye tatt med seg bandet og spilt inn livefavoritten The Riddle, på ØK5 (Normisjons lokaler på Øvre Korskirkeallmenning 5) etter at låten har blitt etterspurt av fans (undertegnede inkludert) etter nesten hver eneste konsert det siste året.

Så handler også The Riddle om de store spørsmålene og livets gåter. Budskapet er at du rett og slett bare må innfinne deg med at du aldri vil få svar på alt du lurer på. Men hva gjør vel det når du blir presentert for så nydelig musikk.

Sofye synger med en svært tiltalende sårhet/heshet, og pakker det hele inn i et sparsomt arrangement båret oppe av vakre flygelklanger, en stillferdig gitarsolo og forsiktig elektronisk krydder.

I dag er The Riddle endelig ute på singel, og Bergensmagasinet kan her presentere en video laget under innspillingen.

– Det er en livevideo, men det ble så bra lyd at vi valgte å også gi den ut som låt, sier Sofyes manager, Krister Wiberg.

Singelutgivelsen feires med en akustisk konsert på baren HEM (Teatergaten 14) i morgen (lørdag) kl. 20.00.

[PostBlock id=169]

[PostBlock id=170]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this