SOFYE foto Elise Aardal4
NYBAKT MOR: SOFYE har ikke bare gått svanger med en ny hit de siste ukene, men ble i tillegg mor bare for et par uker siden. (Foto: Elise Årdal)

PREMIERE: Sommersingel fra Sofye

Del artikkelen i Sosial medier

Ett år etter at vårt lokale stjerneskudd SOFYE slapp EPen Love And Steel, er hun endelig klar med en sommerlig oppfølger-singel.

Tittelsporet på fjorårets EP ble A-listet på NRK P1 i 13 uker, i tillegg til at den havnet på Viral Top 40 Norway-listen på Spotify. Også den første singelen, A Foreigner, fikk godt med radiorotasjon, både på en av Sveriges største radiokanaler, på P3 og på P13.

– Grunntanken i låten er viktigheten av å beholde barnet inni deg, selv om du blir voksen og får egne barn.

Hennes nye singel Kid At Heart, som du kan høre under, er en fengende sommerlåt – men den har også en privat betydning for bergensartisten – for SOFYE har ikke bare gått svanger med en ny hit de siste ukene, men ble i tillegg mor bare for et par uker siden.

[PostBlock id=87]

– Grunntanken i låten er viktigheten av å beholde barnet inni deg, selv om du blir voksen og får egne barn. Frykten er å miste meg selv og mine drømmer i et hektisk familieliv med høye krav til en perfekt fasade, forteller hun.

SOFYE finner inspirasjon til å skrive musikk fra livets gleder, men også lidelser, noe hun møter daglig i jobben som musikkterapeut innen psykisk helsevern. Musikkterapi er ikke bare en jobb, men også en lidenskap som gir henne næring til musikken, der målet alltid er å formidle håp og frihet.

  • Kid at Heart er innspilt i Broen studio (Bergen)
  • Produsent: Elin Sofye Rabbevåg, Jens Kristian Rimau, Frank Myklestad
  • Låtskriver/melodi: Elin Sofye Rabbevåg
  • Miks og mastring: Jens Kristian Rimau
  • Musikere: Elin Sofye Rabbevåg, Jens Kristian Rimau, Frank Myklestad

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this