Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
POPULÆR: Otto Robsahm er en populær mann, og kommer til boligmessen i Vestlandshallen. (Foto: Bård Gundersen)

Millionomsetning for Boligmesse

Til helgen arrangeres Boligmesse i Vestlandshallen for syvende år på rad. Arrangøren lokker med både «Sinnasnekker’n» Otto Robsahm og Kjersti Bergesen fra «Tid for hjem», og messen er svært innbringende. 

– Kjersti Bergesen fra «Tid for hjem» kommer. Dette er faktisk noe flere bergensere har etterspurt i mange år.

Det er Compass Fairs som står bak messen som arrangeres i hele Norge, og som altså neste helg inntar Vestlandshallen. Bolig & interiør er et tema som opptar mange, og firmaet som holder til i Skedsmo utenfor Oslo, har de siste fem årene økt omsetningen årlig med rundt ti millioner.

I fjor omsatte selskapet for 105 millioner, og satt igjen med et resultat på drøyt 12 millioner kroner.

Med over 150 utstillere er messen den største som er blitt arrangert i Vestlandshallen. Compass Fairs har arrangert messen i Norge i over 20 år, og trenden fortsetter å peke oppover.

SKANDINAVIA SKILLER SEG UT

BESØKER HVERANDRE: – I Skandinavia kommer vi mer på besøk til hverandre enn i resten av Europa. Derfor er vi også mer opptatt av hvordan vi har det hjemme, sier Ida Save i Compass Fairs. (Foto: Bård Gundersen)

Ida Save er kommunikasjonsansvarlig for Boligmesse, og kan bekrefte at interessen er stor.

– Ikke bare i Norge, men hele Skandinavia skiller seg ut fra resten av Europa når det gjelder interessen for bolig og interiør. Dette skyldes nok at mens det i Europa er kultur for å møte hverandre ute, kommer vi i Skandinavia mer på besøk til hverandre. Derfor er vi også mer opptatt av hvordan vi har det hjemme, sier hun.

Mange av messens besøkende kommer for å få tips, råd og inspirasjon fordi de skal i gang med husbygging eller oppussing, samtidig som de søker gode tilbud fra ulike leverandører som er samlet under ett tak.

Selv om stadig flere søker på nettet når de skal pusse opp, trekkes fremdeles svært mange til en slik utstilling.

– Jeg tror mange finner det de trenger på nettet, og det er ingen tvil om at vi befinner oss i en digital verden. Men det er likevel noe eget ved å møte erfarne fagfolk, og vi ser også at folk ønsker å møtes ansikt til ansikt. Jeg tror mye av hemmeligheten bak vår suksess ligger nettopp her, sier Save.

Kjente fjes fra «Sinnasnekker’n» og «Tid for hjem» hjelper nok også.

– Vi er glad for at Otto Robsahm kommer på messen. Nytt i år er at Kjersti Bergesen fra «Tid for hjem» kommer til oss. Dette er faktisk noe flere bergensere har etterspurt i mange år.

Kjersti holder foredrag og skal dele gode råd og tips om uterom. Hun blir å finne i Vestlandshallen både fredag og lørdag, mens Otto skal holde foredrag og lede ulike aktiviteter lørdag og søndag.

Boligmesse finner sted i Vestlandshallen fra 21.-23. september.

STØRST: Med over 150 utstillere er messen den største som er blitt arrangert i Vestlandshallen. (Foto: Bård Gundersen)
Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge
  ANNONSE:
  Peisbord 800×300

  Relevante artikler

  Topp
  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this