Boligmesse
MESSEFOLK: Arrangøren forventer 14.000 besøkende når 150 utstillere gjør klart for Boligmesse i Vestlandshallen denne helgen. (Foto: Bård Gundersen)

TIDENES STØRSTE BOLIGMESSE

Del artikkelen i Sosial medier

Andre helgen i september blir det Boligmesse i Vestlandshallen for sjette året på rad. Ifølge arrangøren blir det den største messen de noen gang har hatt i Bergen.

Boligmesse er en publikumsmesse hvor både lokale og internasjonale utstillere kjøper standplass. Det er Compass Fairs som står bak messen som arrangeres i hele Norge, og i fjor omsatte selskapet for drøyt 93 millioner kroner. Resultatet før skatt har de siste to årene vært på over ti millioner. Compass Fairs har arrangert denne messen i Norge i 20 år, og hvert år registrerer de at engasjementet for bolig og interiør peker oppover.

ANNERLEDES I SKANDINAVIA 

– Årets messe vil være den største noensinne i Vestlandshallen med 150 utstillere.

– Interessen for Boligmesse har vært stor helt siden starten, og øker stadig, bekrefter kommunikasjonsansvarlig, Ida Save.

–  Ikke bare i Norge, men hele Skandinavia, skiller seg ut fra resten av Europa når det gjelder interessen for bolig og interiør. Nedover i Europa er det kultur for å møte hverandre ute, mens vi i Skandinavia kommer mer på besøk til hverandre. Da er man også mer opptatt av hvordan det ser ut hjemme, sier Save.

En typisk besøkende på Boligmesse skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører under ett tak.

ANSIKT TIL ANSIKT

– Her kommer folk som skal pusse opp hjemme eller på hytten, enten det er inne eller ute. Årets messe vil være den største noensinne i Vestlandshallen med 150 utstillere, sier Save, som forventer 14.000 besøkende i løpet av de tre dagene messen varer.

Dette til tross for at mange søker seg frem på nettet når de skal handle materiale eller utstyr i forbindelse med bygging eller oppussing.

– Vi lever naturligvis i en digital verden, og mange finner det de trenger gjennom internett, men vi ser også at folk vil møtes ansikt til ansikt og prate med erfarne fagfolk. Det er kanskje noe av hemmeligheten bak det faktum at vi har arrangert messer med stor suksess i tyve år, sier Save.

Det hjelper også på besøkstallene at Halvor Bakke og Otto Robsahm, kjent fra hvert sitt oppussingsprogram, kommer på messen. Bakke er kjent fra «Eventyrlig oppussing» på TV3, mens Robsahm er kjent som «Sinnasnekker’n». Førstnevnte kommer fredag og lørdag, mens du kan møte Robsahm lørdag og søndag.

Boligmesse finner sted i Vestlandshallen i Åsane, 8.-10. september.

Del artikkelen i Sosial medier

Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this