MC messe01
MESSE FOR MC: Frode Hetlevik (t.v.) og Arne Hauge står bak MC-messen i Bergen Racketsenter 16.-17. mars, og har ambisjoner om å skape en messe for den motorsykkel-interesserte, og samtidig pirre nysgjerrigheten til mennesker utenfor bransjen. (Foto: Ove Landro)

Kubikkfest for hele familien

Del artikkelen i Sosial medier

– Det har ikke blitt arrangert MC-messe i Bergen siden 2003. Vi mener at tiden er inne for en slik messe igjen, sier Arne Hauge.

– På Lillestrøm arrangeres det en MC-messe annethvert år, og nå setter vi i gang også på denne siden av fjellet, sier Hauge, som sammen med kreativ leder Frode Hetlevik står bak selskapet Din Messe og arrangementet i Bergen Racketsenter kommende helg.

– Du trenger ikke nødvendigvis å være i motorsykkel-bransjen for å være interessert i dette.

Hauge har ambisjoner om å skape en messe for den motorsykkel-interesserte, og samtidig pirre nysgjerrigheten til mennesker utenfor bransjen.

UNDERHOLDE PUBLIKUM

– Vi ønsker å fremstille bransjen som det positive innslaget i byen som den er. Vi har også et ønske om å underholde publikum, enten det er bransjefolk eller mennesker som kanskje ikke er spesielt opptatt av motorsykler i hverdagen, men som forhåpentligvis er litt nysgjerrige.

[PostBlock id=285]

Han trekker frem Eli Johanne Stene, som i tillegg til å være motorsykkel-entusiast og ambassadør for Women Riders World Relay, jobber for Norsk Motorcykkel Union, og vil være tilstede på messen for å snakke om hva begge disse organisasjonene står for. Stene vil også fortelle om motorsykkel-stafetten som startet i februar, og kjører gjennom alle verdensdeler for å sette fokus på damer og motorsykkel.

– Jeg gleder meg også til å se Henning Dyrkolbotn på messen, en prisbelønnet motorsykkel-entusiast, som sammen med Ole Morten Schau har bidratt mye rundt custom- og veteransykkel-avdelingen, sier Hauge.

– Med en slik avdeling handler dette om mer enn sykkel; da dreier det seg også om historie og kultur, og du trenger ikke nødvendigvis å være i motorsykkel-bransjen for å være interessert i dette.

ACTION I HALLEN

Trial-kjøreren Håkon Pedersen fra Hordvik, som konkurrerer i verdenstoppen, kommer også sammen med Norsk Motorklubb Bergen og Bergen Trial Team for å vise hva han kan, og hva som er mulig å få til på en sykkel når det gjelder balansekunst.

– Bergen Trial Team på Kokstad vil også ha et opplegg der barn skal utføre kunster på sine tohjulinger, for å vise at det ikke bare er ungdom og voksne som kan kjøre sykkel, forteller Hauge.

Han har forhåpninger om at flere tusen mennesker kommer til Bergen Racketsenter denne helgen.

– Signalene i markedet er gode, og vi håper det kommer 3-4000 mennesker i løpet av helgen.

[PostBlock id=286]

Del artikkelen i Sosial medier

Ove Landro
Redaktør Bergensmagasinet AS | Helgesensgate 17 | 5038 Bergen | Norge

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this