the voice
TAKKNEMLIG: – Jeg føler en veldig takknemlighet både for at jeg fikk denne sjansen og for all støtte jeg har fått underveis, sier André Askeland Hagen. (Foto: TV 2)

Klar for The Voice-finalen

Del artikkelen i Sosial medier

Fire deltakere er klare til å innta scenen under direktesendingene av The Voice-finalen på fredag. En av disse er André Askeland Hagen fra Fana.

André Askeland Hagen studerer musikkproduksjon ved Noroff, og er dessuten svært aktiv på TikTok, der han jevnlig deler sangsnutter.

Nå er 21-åringen fra Kirkebirkeland i Fana med videre til de direktesendte finaleomgangene av The Voice på fredag, der det er publikum som skal stemme frem sine favoritter, og slik bestemme hvem som kan smykke seg med tittelen som «Norges beste stemme».

HONNØR TIL MENTOREN

– Ina Wroldsen har «sett» meg som den jeg er og presset meg når det har vært nødvendig.

– Det fineste ved å få delta i The Voice har vært den unike opplevelsen med å bli kjent med så mange fine mennesker, enten det er de andre deltagerne eller de som jobber i produksjonen, sier André Askeland Hagen til Bergensmagasinet.

Han legger til at dét å ta skrittet ut i det litt skremmende og ukjente har gitt ham mye i form av modning og en større tro og trygghet – både musikalsk og på det personlige plan.

– Jeg føler en veldig takknemlighet både for at jeg fikk denne sjansen og for all støtte jeg har fått underveis. Det siste har i stor grad gjort dette til den fantastiske opplevelsen det så langt har vært.

En spesiell takk går til hans mentor i den tv-sendte talentkonkurransen.

– Ina Wroldsen har «sett» meg som den jeg er og presset meg når det har vært nødvendig. Jeg er supertakknemlig for at hun er så ærlig og god.

KLAR FOR FINALEN

– Hvilke planer har du for tiden etter dette er over?

– Jeg har ennå et godt stykke igjen før jeg er ferdig på Noroff, men det blir nok mer musikk. Synge vil jeg alltid gjøre, så får tiden vise hvor det bærer av sted. Jeg lager egen musikk, og gleder meg til å presentere mer av den når The Voice er over.

Under finalen på fredag skal han først fremføre Marit Larsens låt «Under the Surface». Går det rette veien, håper han deretter å få gi sin versjon av Beatles-klassikeren «Golden Slumbers».

Han har tidligere i serien imponert med en lavmælt versjon av en annen Beatles-klassiker, nemlig «Blackbird» (se og hør den på videoen over), og gjorde også stor suksess med en følsom tolkning av Jonas Alaskas «If Only as a Ghost» (se under).

Sangtalentkonkurransen The Voice – Norges beste stemme er en norsk versjon av et nederlandsk program, og har gått på TV 2 i syv sesonger siden starten i 2012. Tidligere vinnere: Martin Halla (2012), Knut Marius Djupvik (2013), Yvonne Nordvik Sivertsen (2015), Thomas Løseth (2017), Maria Engås Halsne (2019) og Erlend Gunstveit (2021).

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this