mortensommerbakk1
ANNERLEDES JULEKONSERT: – Det blir muligens en overraskelse eller to, sier Morten Sommerbakk, som inviterer til konsert på Krohnhagen kafé. (Foto: Magne Fonn Hafskor)

Julekonsert uten julesanger

Del artikkelen i Sosial medier

På Krohnhagen kafé og veksthus kan du få oppleve en julekonsert utenom det vanlige. På fredag vil nemlig bandet Sommerbakk arrangere en julekonsert garantert fri for julesanger.

– Dette vil i stedet bli en kveld i ettertanke, med topp stemning og variert musikk, sier bandets låtskriver og vokalist, Morten Sommerbakk, som har fått tatovert ordet «storyteller» på halsen.

Det siste er ikke tilfeldig. Morten har opplevd mye gjennom et liv på skyggesiden, og skriver nære og personlige tekster om både rus og kjærlighetens opp- og nedturer.

Sommerbakk kan fremdeles rocke, men har i tillegg jobbet med å skape et mer nedpå og akustisk lydbilde.

Det nye bandet hans er videreføringen av Gatens Evangelium, som Bergensmagasnets anmelder ga høyeste karakter etter plateslippkonserten deres på Garage. Sommerbakk kan fremdeles rocke, men har i tillegg jobbet med å skape et mer nedpå og akustisk lydbilde.

Bandet består av låtskriver Morten Sommerbakk på vokal og gitar, Bjarte Stien på bass og kor, Lasse Tuastad på gitar, munnspill og kor, og Jan Åge Karlsen på slagverk og diverse perkusjonsinstrumenter.

Krohnhagen kafé og veksthus, fredag 6. desember klokken 19.00.

[PostBlock id=493]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this