Positiv trafikkskole
VIKTIG HJELPEMIDDEL: Gjennom Teorifilm.no får elevene mulighet til å forberede seg til kjøretimene ved å se filmer og løse teorioppgaver. – Dette har blitt veldig populært, sier Ove Sagen-Hafstad.

INNHOLDSANNONSE

Enklere å ta førerkortet

Del artikkelen i Sosial medier

– Mange tror at det er vanskelig og skummelt å ta førerkortet. Positiv Trafikkskole vil gi deg en god opplevelse – hele veien, sier daglig leder Ove Sagen-Hafstad. Nå gjør dessuten bruk av film det enda enklere og mer effektivt.

– Hovedfokuset mitt nå blir å utvikle Teorifilm.no videre. Det at elevene får mulighet til å forberede seg til kjøretimene ved å se filmer og løse teorioppgaver, og at ledsagerne har mulighet til å sette seg inn i hva elevene faktisk skal jobbe med, har blitt veldig populært, sier Sagen-Hafstad.

Han legger ikke skjul på at han noen ganger opplever at både elever og foreldre gruer seg litt til at ungdommen skal ta førerkortet. For eleven er det mye å sette seg inn i, og for den som skal øvelseskjøre med sønn eller datter kan det også være flere utfordringer.

VOKSNES UVANER

Ved Positiv Trafikkskole vil du få gratis tilgang til Teorifilm.no så lenge du er aktiv elev.

– Det vi ser, er at man som voksen kanskje har gjort seg noen uvaner i trafikken som man ikke er klar over selv, og som man ikke ønsker å lære videre til sitt eget barn. Gjennom våre ledsagerkurs får man også råd om hvordan man skal kommunisere med poden, sier han.

Nå gjør han grep rundt driften på trafikkskolen for å gjøre privat øvelseskjøring enda mer effektiv. For etter å ha drevet Positiv Trafikkskole i 11 år, føler Ove Sagen-Hafstad at det er på tide å gi ansvaret for den faglige driften til andre. Sindre Aamelfot tar derfor over som faglig leder.

Aamelfot ønsker også å ha fokus på Teorifilm.no, og ta det enda et steg videre.

VIKTIG HJELPEMIDDEL

– Jeg er stolt av å jobbe i en bedrift som har et så fantastisk produkt. Det er et veldig viktig hjelpemiddel for eleven, og ikke minst for ledsageren som får satt seg inn i hva eleven skal kunne og hva man trenger å øve på. Det er viktig med riktig mengdekjøring; det danner et godt grunnlag for trygg kjøring i fremtiden, og dette vil Teorifilm.no kunne hjelpe med, sier Aamelfot.

Via Teorifilm.no vil du som elev få en unik mulighet til å forberede deg til kjøretimer, samt få mer effektiv privat øvelseskjøring.

– Jeg er stolt av å jobbe i en bedrift som har et så fantastisk produkt.

Teorifilm.no inneholder undervisningsfilmer av alle øvelser, samt teoritester som er nødvendig for å nå myndighetenes mål for opplæring. Opplegget er utviklet av Positiv Trafikkskole, og benyttes i dag av svært mange trafikkskoler og deres elever over hele landet.

Ved Positiv Trafikkskole vil du få gratis tilgang til Teorifilm.no så lenge du er aktiv elev.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this