emilkebab1
FIKK HØYESTE KARAKTER: – Emil’s Kebab og Pizzeria tilbyr det beste av kebab, pizza og hamburgere, sier Vitnam Mohammad Ahmed og Nigar Jamal Said.

INNHOLDSANNONSE

Bergens beste kebab

Del artikkelen i Sosial medier

Emil’s Kebab og Pizzeria holder til på Støletorget i Sandviken i Bergen. Da Bergens Tidendes matanmelder besøkte stedet i forrige måned, stoppet «hjerteterningen» på seks.

– Ferskt kjøtt og friske grønnsaker er viktig i en god kebab, men hemmeligheten er dressingen.

– Vi tilbyr det beste av kebab, pizza og hamburgere, og er et fast stoppested for mange i Bergen Sentrum, sier Vitnam Mohammad Ahmed, som har doblet omsetningen etter at han og konen, Nigar Jamal Said, overtok restauranten sommeren 2017.

– Ferskt kjøtt og friske grønnsaker er viktig i en god kebab, men hemmeligheten er dressingen, forteller han.

FAKTA Emils kebab
Emil’s Kebab og Pizzeria på Facebook

Denne lager Vitnam selv av kostbare råvarer. Oppskriften er en godt bevoktet bedriftshemmelighet – så her kan vi bare sitere BTs matanmelder, som skriver at sausen har «en tydelig ettersmak som minner om karri» og at «den fyller de solide rullekebabene med en rund og fyldig smak».

– Flere har ringt meg og spurt om oppskriften, smiler han, og legger til at de har fått høyeste karakter (5 av 5) basert på omtaler på Facebook-siden. Mattilsynet har også vært på besøk, og gitt dem smilefjes både i 2018 og 2019.

Emil’s Kebab og Pizzeria tilbyr også utkjøring. Bor du innenfor en radius på 20 kilometer, kan du få fersk kebab levert direkte på døren.

Bestillingen gjør du enten på telefon eller via appen homeontime (homeontime.no/emilspizzeria).

Menyen ligger lett tilgjengelig på hjemmesiden (emils.no), og kan friste både med ulike typer kebab, falafel, pizza og hamburger.

De to eier også kaffebaren Mocca. Den ligger rett over gaten, og drives i hovedsak av Nigar Jamal Said.

– Jeg er barista, og liker å jobbe med kaffe, sier hun, mens hun tilbereder en kopp cappucino der skummet går sammen i en hvit hjerteform.

– Målet vårt er å være en lokal kafé for nabolaget der man kan slappe av og nyte en kopp med kvalitetskaffe.

Mocca Cafèbar har også skjenkebevilling for øl og vin, samt enkel servering av supper, boller, smørbrød og kaker.

emilkebab2 NY
NY KAFFEBAR: – Mocca er tenkt som en lokal kafé for nabolaget der man kan slappe av og nyte en god kopp kvalitetskaffe, sier Nigar Jamal Said.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this