Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
FIKK PRIS: Finding Neo vant publikumsprisen under fjorårets festival. (Foto: Cecilie Bannow)

Varmestue for nye talenter

I morgen starter årets utgave av Eggstockfestivalen, som denne gangen har hele 22 lokale artister på plakaten.

Både Razika, Sondre Lerche, Boy Pablo, dePresno, Silja Sol og Thea Hjelmeland har deltatt på Eggstockfestivalen tidlig i karrieren.

Eggstockfestivalen er en festival for unge og uetablerte band i Hordaland og Sogn og Fjordane, med tradisjoner like tilbake til 60-tallet som et springbrett for unge musikere. Både Razika, Sondre Lerche, Boy Pablo, dePresno, Silja Sol og Thea Hjelmeland har deltatt på Eggstockfestivalen tidlig i karrieren.

– Festivalen er viktig kulturarv for regionen, og arrangeres alltid med fri aldersgrense, forteller festivalsjef Ragnhild Severeide.

– Her er fri aldersgrense og åpent for alle, så du kan forvente å møte musikkinteresserte likesinnede i alle aldre. Det er også et eget, begrenset område for alkoholservering.

I år deltar 22 unge, lokale artister på festivalen, som arrangeres som en konkurranse med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer.

I tillegg blir det konsert med Softcore untd., som består av Emir Hindic og Mathias Humlen fra $ushi x Kobe, samt Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet.

Eggstockfestivalen går av stabelen 5.-7. juni på Det Akademiske Kvarter.

FESTSTEMNING MED MISS TATI: Fenomenale Miss Tati opptrådte som pauseartist under fjorårets festival. (Foto: Cecilie Bannow)
Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this