knutskonberg BONUSSAK1
ROCKEBRØL FOR UKRAINA: Et lokalt stjernelag står bak den nye singelen, der de tar et oppgjør med Putins ugjerninger i Ukraina. Fra venstre: Knut Skønberg, Frode Vassel og Eirik Søfteland. (Foto: Eivind Senneset)

Spleis for Ukraina

Del artikkelen i Sosial medier

Artistene Eirik Søfteland, Frode Vassel og Knut Skønberg nå ute med singelen «Skamgang» – der alle inntektene går til Den ukrainske forening i Norge.

«Skamgang» er en illsint heavylåt der de involverte tar oppgjør med Putin sine ugjerninger i Ukraina.

Knut Skønberg har skrevet låten, og fått med seg vokalistene Eirik Søfteland (Idol, Stjernekamp og Skal vi danse All Star) og Frode Vassel (The Voice og MGP). Med på laget er også Grutle Kjellson (Enslaved), gitaristen Per Einar Watle (stod bak musikken til «Neste sommer» på TV2) og produsent og arrangør Roy Bjørge.

– Dette burde være overkommelig med tanke på at det ble samlet inn dobbelt så mye til statue av hvalrossen Freya.

I forbindelse med utgivelsen av låten er det opprettet en spleis kalt Rockebrøl for Ukraina (spleis.no/project/227768), der alle innsamlede midler går til Den ukrainske forening i Norge og deres arbeid i hjemlandet med å hjelpe uskyldige og fortvilte mennesker som har mistet sine hjem og fremtidshåp.

Alle involverte i prosjektet har jobbet gratis. Målet er å samle inn minimum 100.000 kroner i støtte til den krigsherjede befolkningen i Ukraina.

– Dette burde være overkommelig med tanke på at det nylig ble samlet inn dobbelt så mye for å få laget statue av hvalrossen Freya, sier Skønberg.

 

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this