kunstpilotene01
INVITERER TIL KUNSTCAMP I NYGÅRDSPARKEN: – Sammen kan vi leke, lage og utforske kunst, sier Kunstpilotene (Annette og André Marandon), som inviterer til medskaping og utprøving av omgivelser og kreativitet. (Foto: Barn i byen/Tove K. Breistein)

Kunstpilotene inntar Nygårdsparken

Del artikkelen i Sosial medier

Gjennom hele 2019 inviterer Kunstpilotene til åpne kunstverksteder rundt omkring i Nygårdsparken.

Som frilansere uten fast tilholdssted tilbyr Kunstpilotene popp opp-verksted og utstillinger der de inviterer til medskaping og utprøving av omgivelser og kreativitet.

Denne våren inviterer de publikum til å være med og lage midlertidige installasjoner i Nygårdsparken. Startskuddet gikk på lørdag med prosjektet «Flagg», der publikum selv fikk dekorere små hvite flagg og plassere de på et valgfritt sted i parken.

– Nygårdsparken er en grønn oase med sine mange plener, trær, fontener, skulpturer og vannspeil, sier Annette og André Marandon, som er kunstnerne bak dette prosjektet.

– Hva med et motbakkeløp i kunstens navn? Med sin alpine utforming inviterer parken til fysisk kreativitet og med sine bløte former og små broer til romantisk vandring. Parken rommer mye, også mulighet for å utforske, leke og lage kunst i natur.

Park Life (utendørs kunstverksted i Nygårdsparken), lørdag 9. februar, 23. mars, 4. mai og 22. juni. Dropp inn kl. 12:30-15:30. Gratis, passer for alle. Produsert av Kunstpilotene som del av PopLAB i regi av Bergen kommune.

park life1
KUNSTVERKSTED I BYENS GRØNNE OASE: Startskuddet for kunstprosjektet Park Life i Nygårdsparken gikk lørdag 12. januar. (Foto: Kunstpilotene)

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this