Featured Video Play Icon

– Kjærligheten er alt

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: Mens vi venter på debutplaten: Her er musikkvideo nr. 2 fra den nye bergenske «supergruppen» Waterwagon.

– Personen jeg synger om forteller ikke den utkårede om sine følelser, og opplever å sitte igjen med tomheten ved ikke å våge.

Onsdag 18. september inviterer Bergens svar på Traveling Wilburys til plateslippkonsert på Madam Felle. Denne kan vise seg å bli en av høstens store popbegivenheter, med referanser både til Beach Boys, Tom Petty og Jeff Lynne. Mens du venter, kan du her få en forsmak på platen – gjennom den nye singelen Movin’ On.

– Sangen handler om det å våge å utlevere seg selv til et annet menneske; å våge å risikere alt og samtidig frykten for å tape alt ved å utlevere seg selv, sine følelser , stolthet. Hele pakken. Uvissheten, sier bandets låtskriver og vokalist, Øyvind Hægland.

– Det er erkjennelsen av at kjærligheten er alt. Personen jeg synger om forteller ikke den utkårede om sine følelser, og opplever å sitte igjen med tomheten ved ikke å våge.

Musikkvideoen viser en annen side av kjærligheten, nemlig oppbruddet. Også her sitter man igjen med tomheten, og følelsen av å ha mistet noe verdifullt.

[PostBlock id=415]

Videoen er filmet og regissert av Jim Hansen. Skuespillere: Julie Abrahamsen, Thomas Olsen, Celina Hansen og Daniel Birkeland (gitar). Musikere: Øyvind Hægland – vokal / Magne Lunde – trommer og perkusjon / Ole Amund Gjersvik – bass / Daniel Birkeland – kor, gitar, munnspill. 

Waterwagon er et liveband og består av flere enn de som medvirket i studio under innspillingen av denne sangen. Disse spiller på plateslippkonserten på Madam Felle 18. september: Øyvind Hægland (vokal og låtskriver), Leif Østrem (vokal, koring), Ole Amund Gjersvik (bass), Magne Lunde (trommer), Kim Gulbrandsen (tangenter) og Trond Pedersen (gitar).

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this