ove landro og vegard sletten1
BER OM STØTTE: – Vi setter umåtelig pris på alle bidrag i denne vanskelige situasjonen, sier redaktør Ove Landro (t.v.) og daglig leder i Bergensmagasinet Vegard Sletten.

Hjelp Bergensmagasinet

Del artikkelen i Sosial medier

Bergensmagasinet er sterkt berørt av corona-pandemien. Vi trenger tilført kapital, og har derfor startet en kronerulling på Bidra.no for å stå gjennom denne situasjonen.

Bergensmagasinet er inne i sitt femte leveår, og har levert positive resultater både i 2018 og 2019. Avisen er derimot sterkt berørt av corona-pandemien, og har kommet i en veldig vanskelig situasjon hvor inntektene er stoppet fullstendig opp.

Vi er således i akutt fare for ikke å kunne sikre videre drift, og gjennomfører derfor en kronerulling på Bidra.no for å komme oss gjennom denne krisen.

Vi setter umåtelig pris på alle bidrag i denne vanskelige situasjonen.

Løfter frem bergenserne

bidra qr
QR-kode for å bidra

Bergensmagasinet setter seg som mål å fortelle de gode historiene fra Bergen og omegn.

Det kan være mennesker som brenner for noe, mennesker som vil gjøre en forskjell, mennesker som setter fotavtrykk – som forsøker å skape noe som er større enn seg selv.

Vi vil fortelle, opplyse, oppmuntre, inspirere og bevege.

Vi er ikke dagsaktuell, men tidsaktuell. Ikke konfliktsøkende, men positiv. Vi er opptatt av å løfte mennesker, og interessert i å fortelle suksesshistorier.

I dette ligger det ikke et premiss om at vi ikke skal stille kritiske spørsmål, men det er ikke det som er den primære motivasjonen vår.

I en tid der nyhetsbildet endrer seg raskt, og alt er flyktig, kan du bruke tid på Bergensmagasinets papirutgave, lese om unge talenter som vil opp og frem, og erfarne artister, grundere og organisasjoner som ser tilbake på det de har fått til.

Papiravisen er gratis. Den distribueres i byens postkasser, og kan også plukkes opp i avisstativer i Bergen og omegn. Alle saker legges i tillegg ut på vår nettside – uten betalingsmur, og både inneværende og alle tidligere utgaver kan leses/lastes ned gratis på bergensmagasinet.no/e-avis.

Bergensmagasinet trenger tilført kapital, og har derfor startet en kronerulling på Bidra.no for å stå gjennom denne situasjonen.

Bergensmagasinet lever utelukkende av annonseinntekter. Vi mottar ikke pressestøtte eller andre offentlig tilskudd slik veldig mange andre aviser mottar. For veldig mange bergensere er Bergensmagasinet et veldig viktig medium, da det er den eneste trykte avis man får gratis, samt kan lese digitalt uten betalingsmur.

Bergensmagasinet er også et sted der nye talenter innen foto og journalistikk får prøve seg, og se sine arbeider på trykk, og ikke minst et viktig medium for eksempelvis «up and coming»-talenter, gründere og artister som vanskelig får mediedekning i øvrig dagspresse.

Årlig prisutdeling

Gjennom Bergen Awards lever Bergensmagasinet ut sin visjon til fulle. En gang i året deler vi ut Bergensprisen i hele 10 kategorier. Her løfter vi frem det beste fra Bergen i året som gikk, og lager en fantastisk ramme for de nominerte i selveste Grieghallen. Årets arrangement skulle gjennomføres 13. mars, men måtte avlyses to dager før pga corona-pandemien.

B på Ulriken
UTSIKT FRA ULRIKEN: Bergensmagasinet setter seg som mål å fortelle de gode historiene fra Bergen og omegn. Det kan være mennesker som brenner for noe, mennesker som vil gjøre en forskjell, mennesker som setter fotavtrykk – som forsøker å skape noe som er større enn seg selv.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this