VegardSletten foto MagneFonnHafskor
INNMELDT I NORDIC ARENA BERGEN: – Vi håper å bli en foretrukket markedskanal for nettverkets medlemmer, sier Vegard Sletten. (Foto: Magne Fonn Hafskor)

Bergensmagasinet med i bransjenettverk

Del artikkelen i Sosial medier

Bergensmagasinet er i dag blitt medlem i Nordic Arena Bergen.

Nordic Arena er en nettverksgruppe med 85 medlemsbedrifter. Dette er en arena hvor de personlige relasjonene knyttes og utvikles, for slik å gjøre bedre og flere forretninger sammen.

LES OGSÅ: – Bedriftsmingling skaper mer butikk

– For en nystartet bedrift som Bergensmagasinet er det viktig å bygge relasjoner inn mot næringslivet, sier daglig leder Vegard Sletten.
– Vi vil bestrebe oss på å bli et medlem som vil berike gruppen, delta aktivt og konstruktivt, samt sørge for at alle medlemmene i nettverket til enhver tid skal ha de beste muligheter for å markedsføre sine produkter og tjenester til en rimelig pris.

– For en nystartet bedrift som Bergensmagasinet er det viktig å bygge relasjoner inn mot næringslivet.

Første utgave av Bergensmagasinet kom på gaten 27. april i år. Siden har magasinet kommet ut annenhver onsdag, og er nå åtte utgaver gammel. Opplaget er på 101.050 trykte aviser, med gratis distribusjon til beboere i Bergen, samt en digital utgave som digitalt promoteres ut til hele Hordalands-regionen.

– Vi håper å bli en foretrukket markedskanal for nettverkets medlemmer, sier Sletten.
– Videre er det viktig for oss å delta med å bygge samhold, vennskap og være en ambassadør for øvrige medlemmer, samt dele av vår kunnskap og kompetanse.

FAKTA

  • Nordic Arena Bergen er et treffsted for relasjonsbygging og utvikling av forretningsvirksomhet i Bergen og region vest.
  • Nettverket fungerer som en arena hvor de personlige relasjonene knyttes og utvikles, og gjennom dette kan gjøre bedre og flere forretninger sammen.
  • Medlemsbedriftene promoteres, eksponeres og profileres både internt i nettverket og eksternt i næringslivet.
  • Firmaet er en B2B-arena («business to business») hvor medlemmene bygger samhold, vennskap og ambassadørgrad for hverandre.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this