Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
JEG KAN FLY!: Frid Lilleskog (16) i rollen som Peter Pan (foto: Vestlandske Teatersenter)

Gutten som ikke ville bli voksen

Hvem har ikke drømt om en fjern øy der man kan være barn for alltid, lekeslåss med pirater, og fly ved hjelp av alvestøv?

Vestlandske Teatersenter setter nå opp en musikal om Peter Pan; basert på James Matthew Barries klassiske fortelling om gutten som ikke vil bli voksen.

– Dette blir en fargerik og flott forestilling, med nye grep og fantasifulle fraspark, sier Kristin Saltkjelvik, kunstnerisk konsulent ved Vestlandske Teatersenter.

– Dette blir en fargerik og flott forestilling, med nye grep og fantasifulle fraspark.

Hun forteller at stykket settes opp av Teater Extra, som er et utviklende og supplerende tilskudd ved Teaterskolen for barn og unge, der de elevene som brenner mest for å drive med teater får mulighet til å utvikle skuespillerferdighetene og lære enda mer om teaterarbeidet.

Peter Pan er historien om en gutt som nekter å bli voksen. Han ønsker bare å være et barn for bestandig og ha det gøy. Sammen med de fortapte barna og feen Tingeling bor han i Alt-er-mulig-land, som er et sted fullspekket av indianere, pirater, krokodiller og havfruer.

Premiere i Kongesalen på Cornerteateret, lørdag 6. april kl. 15.00. Stykket spilles også lørdag 6. april kl. 18.00 og søndag 7. april kl. 14.00 og 17.00. Musikk av Morris Charlap. Regi: Jeanette Magnussen Kjær. Mer informasjon: teatersenter.no

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this