verftet online music festival
Miss Tati (pressefoto)

Festivalopplevelse fra sofakroken

Del artikkelen i Sosial medier

FRA PRESSEMELDING: Miss Tati blir en del av line-upen til Verftet Online Music Festival.

Den bergensk/portugisisk/angolanske artisten Miss Tati har lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet. Nå kan du oppleve henne på Verftet Online Music Festival lørdag 28. mars kl. 20.00.

Tanken er å snu denne vårens fortvilelse og frustrasjon til nyvinning og positivitet – ved å invitere alle til en digital festivalopplevelse rett hjem til din egen stue.

I mai 2017 albumdebuterte Miss Tati fra Bergen med «Finally, Tati!».

Dette fulgte hun opp med opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter  – deriblant som «special guest» på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017).

Miss Tatis egenartede miks av soul, hip hop og RnB har gitt henne oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.

Verftet Online Music Festival blir Bergens største virtuelle konsertfestival. Tanken er å snu denne vårens fortvilelse og frustrasjon til nyvinning og positivitet – ved å invitere alle til en digital festivalopplevelse rett hjem til din egen stue.

Dersom du har en sak (tekst + bilde i bra kvalitet) du mener kan passe til å publisere på Bergensmagasinets nettside, kan du sende den til [email protected]. NB: Ikke partipolitikk.

[PostBlock id=582]

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this