misstati
ETTERLENGTET DEBUTPLATE: Miss Tatis debutalbum kommer i april, og i disse dager drar hun ut på en omfattende norgesturné med Sondre Lerche. (Foto: Øyvind Toft)

Klar med debutalbum

Del artikkelen i Sosial medier

Miss Tati returnerer til Nattjazz med debutalbum i kofferten, og Spellemann-nominerte Frida Ånnevik er klar for sin første konsert på festivalen.

I 2013 spilte Miss Tati på den minste Nattjazz-scenen, og året etter kom hun tilbake til festivalen og fylte Røkeriet med musikken sin. Siden har Miss Tati og bandet hennes erobret landets største konsert- og festivalscener med sin unike sammensmelting av soul, hiphop, house og jazz.

Bergenseren, som er født i Portugal og med røtter fra Angola, vant Årets Forbildepris under By:Larm i 2015, og var en av Urørt-finalistene samme år. I april slipper hun sitt etterlengtede debutalbum, og i disse dager drar hun ut på en omfattende norgesturné med Sondre Lerche gjennom hele våren.

Fredag 2. juni spiller Miss Tati på hjemmebane igjen, på festivalen der hun på mange måter fikk sitt store gjennombrudd. Dette blir også første konsert i Bergen etter plateslippet.

Nattjazz lover ellers et spennende program til årets festival, som arrangeres i tidsrommet 26. mai – 4. juni. Frida Ånnevik kommer til Nattjazz for første gang. I 2014 fikk hun Spellemann for tekstene på albumet Ville Ord, i år er hun på ny nominert i visekategorien for Her bor.

Fra før er blant andre Øystein Greni, Elephant9 med Terje Rypdal, Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Bendik Hofseth, Jan Lundgren og Paal Nilssen-Love Large Unit bekreftet til Nattjazz 2017. 

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this