fakkeltog hare
EN ÅRLIG TRADISJON: Fakkeltoget på Løvstakken ble arrangert første gang i 2014, og har siden vært arrangert årlig i slutten av november. (Foto: Privat)

Fakkeltog på Løvstakken

Del artikkelen i Sosial medier

Søndag 21. november arrangeres det nok en gang fakkeltog på Løvstakken til inntekt for Kreftforeningen. – Jeg startet dette i 2014 og har drevet det siden den gang, sier Patricia Flataker, og legger til at arrangementet er for alle som liker å være ute i naturen.

patricia flataker
Patricia Flataker (foto: Privat)

– Fakkeltoget på Løvstakken hadde aldri eksistert uten deltakere, frivillige og sponsorer. Alle er like viktig og alle må ivaretas på best mulig måte, sier Patricia Flataker, som altså nok en gang inviterer til fakkeltog på Løvstakken.

Takket være Bergen Parkering får alle årets deltakere en egen «Fakkeltoget på Løvstakken»-buff. I tillegg vil det være maskot ikke bare på selve dagen, men også under utdelingen av startnummer dagene i forkant.

– Jeg ønsker at dette skal være et minnerikt og kjekt arrangement for alle, både med og uten barn. Det er veldig kjekt at folk allerede har begynt å melde seg på, sier hun.

– Serveringen etter turen blir denne gangen i kantinen på Ny-Krohnborg skole. Vanligvis er vi på Magic Hotel Solheimsviken, men de er akuttmottak for flyktninger fra Ukraina i år.

Som tidligere blir det ingen tidtaking, og alle får medalje og T-skjorte. Flataker lover mye moro for barn i løypen, med start fra Løvstakkveien 51.

Utdeling av startnummer og T-skjorte + salg av fakler på Kiwi Bøhmergaten:

  • Torsdag 17. november kl. 17-20
  • Fredag 18. november kl. 17-20
  • Lørdag 19. november kl. 17-20

Påmelding: Trykk her. Mer informasjon: Arrangementets hjemmeside, egen og eventside på Facebook. Halvparten av deltakeravgiftten går uavkortet til Kreftforeningen sitt arbeid.

fakkeltog maal
FOR HELE FAMILIEN: Som tidligere blir det ingen tidtaking, og alle får medalje og T-skjorte. (Foto: Privat)

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this