Pressebilde Birgitta Alida EP
Birgitta Alida (pressefoto)

Facebook-konsert med Birgitta Alida

Del artikkelen i Sosial medier

FRA PRESSEMELDING: Førstkommende lørdag kan du høre en streamet livekonsert på Brakkesyke 2020 med den EP-aktuelle bergensartisten Birgitta Alida (Strange Hellos, Lumikide).

Birgitta Alida slapp nylig sin debut-EP via Blanca Records. Dette er en samling av hennes første singelutgivelser som soloartist samt to nye låter, og runder av det første kapitlet i historien om Birgitta Alida. «Seks glade og drømmende pop-låter» skrev Bergensmagasinets anmelder, og lot terningen stoppe på en klar firer.

Sammen med co-låtskriver Pablo Tellez og produsent Matias Tellez har hun jobbet seg frem til et egenartet lydbilde.

Hun finner inspirasjon i alt fra Bach og Debussy til Beach House og Serge Gainsbourg. Selv har hun bakgrunn fra jazzen, og sammen med co-låtskriver Pablo Tellez og produsent Matias Tellez har hun jobbet seg frem til et egenartet lydbilde. Låter fra EPen har vært listet på NRKP13 og spilt hos blant annet BBC6 og andre internasjonale radiostasjoner.

Brakkesyke 2020 er en nyopprettet Facebook-side som streamer og videreformidler hjemmeopptredener med musikere – og som opplyser om hvem de er og måter man kan støtte vedkommende økonomisk. Som de sier det selv: «En måte å få sin daglige fix med livemusikk under den helsikes koronaepidemien».

Dersom du har en sak (tekst + bilde i bra kvalitet) du mener kan passe til å publisere på Bergensmagasinets nettside, kan du sende den til [email protected]. NB: Ikke partipolitikk.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this