HJERTESLAG PÅ HJEMMEBANE: – Fullt trøkk fra første stund foran en fullpakket Plenen, forteller Bergensmagasinets fotograf, og legger til at det kledde dem godt å spille for et så stort publikum. – De har rutinen inne, sier han.

– E’ det bare meg eller koker hele Bergen?

Hjerteslag stod for en perfekt oppsummering av årets Bergenfest da de gjorde en liten omskriving av refrenget i låten Kong Oscars Gate.

Se stor billedkavalkade fra Bergenfest nederst i saken!

– 38.000 mennesker var innom årets Bergenfest.

– Det har vært utrolig kjekt å være med på årets festival, både som medarbeider og publikummer, sier daglig leder for Bergen Live, Frank Nes.

FORNØYD FESTIVALSJEF: – Det har vært utrolig kjekt å være med på årets festival, både som medarbeider og publikummer, sier Frank Nes. (Arkivfoto: Magne Fonn Hafskor)

Tallenes tale er krystallklar: Bergenfest har i år vært en stor suksess, med salg av mat og drikke inne på festivalområdet for 14,2 millioner kroner (inkludert merverdiavgift) og billettomsetning på 18 millioner.

Medregnet 3.162 firedagers festivalpass (teller som fire enkeltbilletter) betyr dette 26.755 solgte billetter – hvorav avslutningsdagen var den best besøkte, med rundt 8.500 solgte billetter.

Sammen med 10.600 barnehagebarn og skoleelever fra trinn 7-10 på Bergenfest Ung, rundt 500 akkrediterte artister og deres gjester, samt festivalens egne medarbeidere, frivillige og leverandører var det totalt i overkant av 38.000 mennesker innom årets Bergenfest.

– Det har kun vært godord fra publikum, artister og bransjegjester, både når det gjelder lineup/program, festivalområdet og gjennomføring, sier en fornøyd festivalsjef.

Han gleder seg i tillegg over at det på få timer ble solgt 1700 festivalpass til Bergenfest 2020 da de ble lagt ut for salg mandag i forrige uke.

– Det er en god indikasjon på at Bergenfest er et arrangement som publikum setter pris på, avslutter han.

BERGENFEST 2019: TERNINGKAST

Det kan jeg gjerne underskrive på, samtidig som jeg beklager at en privat 50-årsfeiring kom i veien for et gjenhør med vår tids største rockeikon, Patti Smith.

En privat 50-årsfeiring kom i veien for et gjenhør med vår tids største rockeikon, Patti Smith.

Et plaster på såret var at bursdagsbarnet hadde hyret inn bergensduoen Into the Beast (Marita Moe Sandven og Ole Amund Gjersvik), som åpnet festen med å spille en praktfull minikonsert.

Derimot fikk jeg med meg veldig mye bra på Bergenfests to første dager.

I STEDET FOR PATTI SMITH: Into the Beast (Marita Moe Sandven og Ole Amund Gjersvik) spilte en praktfull minikonsert hjemme på plenen til en kompis. (Video/klipp: Magne Fonn Hafskor)

YOU’RE A WEIRDO

Først ut for meg var madchester-bandet The Charlatans, som spilte på Plenen onsdagen kl. 17.30. Jeg syntes litt synd på dem, der de gjorde så godt de kunne på festivalens største scene – foran et noe slunkent publikum som – til tross for strålende solskinn – ennå ikke var kommet i festivalstemning.

Stemmen til Tim Burgess har nok hatt bedre dager, og innimellom minnet han litt om en karaokeversjon av seg selv.

Vi fikk helt OK versjoner av kjente låter som den Sympathy for the Devil-aktige One to Another, flotte North Country Boy og de tidlige hitene Weirdo (med surkleorgel) og Sproston Green. Stemmen til Tim Burgess har nok hatt bedre dager, og innimellom minnet han litt om en karaokeversjon av seg selv.

Det største problemet var likevel de foran scenen, som ikke responderte på den karismatiske vokalistens mange publikumsfrierier. Dette kunne vært en helt annen konsert om bandet hadde fått komme på litt senere på kvelden.

LITE RESPONS FRA PUBLIKUM: The Charlatans kunne holdt en helt annen konsert om bandet bare hadde fått komme på litt senere på kvelden.

Da The Charlatans hadde gått av scenen, oppstod det straks et lite luksusproblem: Skulle jeg velge å se Stephen Malkmus & The Jicks på Plenen eller Julia Holter i Håkonshallen?

Skulle jeg velge å se Stephen Malkmus på Plenen eller Julia Holter i Håkonshallen?

Valget falt på sistnevnte, og det er jeg glad for. Ord som magisk og fortryllende føles fattige og klisjéfylte ut når jeg prøver å beskrive hva vi fikk høre inne i den vakre middelaldersalen.

Låtmaterialet var hentet fra hennes to siste album, med to sanger fra Have You in My Wilderness (2015) og syv fra Aviary (2018), fremført av et stort sett akustisk band (fiolin, kontrabass, trommer, sekkepipe, trompet) krydret med perkusjon og elektronikk.

JULIA HOLTER I HÅKONSHALLEN: Ord som magisk og fortryllende føles fattige og klisjéfylte ut når jeg prøver å beskrive hva vi fikk høre inne i den vakre middelaldersalen.

SAKRALE HYMNER, STADIONROCK, PØNKEGITAR OG COUNTRYBLUES

Den vakre Les Yeux to You åpner med elpiano og lett perkusjon, før hele bandet kommer på. Julia ser glad ut; smiler mens hun synger det fengende og ordlekende refrenget.

«Feel You» kunne vært skrevet for Bergen: «There are so many days of rain (…) / I love to run away from the sun».

Så får vi Feel You, som kunne vært skrevet for Bergen: «There are so many days of rain (…) / You know I love to run away from the sun», og er en uventet «normal» låt fra det eksentriske talentet. Til slutt får vi Sea Calls Me Home, som fremføres langsomt og sakralt.

Hele bandet er med, samt en rytmeboks skrudd opp til den lyseste diskant. Selv veksler hun mellom cembalo- og orgellyd fra tangentene i en låt som stiger og stiger, som en hymne til skaperverket, før den umerkelig flyter over i I Shall Love 2 – som er et perfekt sted å avslutte: «I shall love, love, love, love».

HØYLYTT STADIONROCK: Tom Walker låt helt greit, uten at jeg klarte å feste meg særlig verken med låtmaterialet eller den intense fremtoningen hans.

Ute igjen i solen fikk jeg med meg litt av Tom Walkers høylytte stadionrock, uten at jeg helt fikk fot for det. Det låter helt greit, uten at jeg klarer å feste meg særlig verken med låtmaterialet eller den intense fremtoningen hans.

I stedet går jeg tidlig bort mot Magic Mirrors, der køen allerede er lang av forventningsfulle publikummere som ønsker å få med seg 20 år gamle Lindsey «Snail Mail» Jordan.

Snail Mail vinner stort på sjarm, med et lett snerrende «tiger i bur»-uttrykk og pønkaktige låter. Tøft er ordet.

Hun spiller en slags hårete rufserock, med seg selv som sologitarist og vokalist. Stemmen hennes er kledelig nasal, og egentlig ganske monoton. Hun vinner stort på sjarm, med et lett snerrende «tiger i bur»-uttrykk og pønkaktige låter som stort sett klokker inn på 2-3 minutter. Tøft er ordet.

TØFT ER ORDET: Snail Mail vinner stort på sjarm, med et lett snerrende «tiger i bur»-uttrykk og pønkaktige låter som stort sett klokker inn på 2-3 minutter.

Tilbake på Plenen gjør den mediesky Justin «Bon Iver» Vernon seg klar. Verdt å få med seg, og det gjør jeg også – men forbigår konserten ellers i stillhet i og med at det var nedlagt fotoforbud.

Countrysoul-artisten Ryan Bingham gjorde en overraskende humørfylt og Trump-kritisk konsert.

Etterpå var det rett tilbake i Magic Mirrors-teltet, der countrysoul-artisten Ryan Bingham gjorde en overraskende humørfylt og Trump-kritisk konsert. Veldig bra, spesielt om du har fått overdose av glattpolert amerikansk country ala Toby Keith.

HUMØRFYLT OG TRUMP-KRITISK: Ryan Bingham var verdt å få med seg, spesielt om du har fått overdose av glattpolert amerikansk country ala Toby Keith.

SANGER HENTET FRA LIVET

Dagen etter var jeg på plass idet det bergenske skrangleorkesteret Romskip inntok Plenen. De var litt plaget av lydproblemer, og var ikke alltid helt samspilte, men vant stort på humor og sjarm.

Romskip mangler de store låtene, men gi dem et år eller to, og dette kan virkelig ta av.

Det ser ut som de har det gøy på scenen, med en interessant veksling mellom en smørblid rytmegitarist og en mer alvorlig og «sinna» vokalist, som endatil røyker på scenen.

Romskip mangler de store låtene, men gi dem et år eller to (og en litt mindre scene), og dette kan virkelig ta av.

SKRANGLEORKESTER MED BÆKKALOKK-LOGO: Romskip var litt plaget av lydproblemer, og var ikke alltid helt samspilte, men vant stort på humor og sjarm.

Så kom det som for meg var hele festivalens største høydepunkt: Britiske Yolanda «Yola» Quartey overbeviste en fullsatt Håkonshallen om at hun akkurat nå må være en av de største countryblues/soul-stemmene.

Hun har en fulltonende røst som både går dypt ned i Aretha Franklins mørke register og høyt opp til Dusty Springfields hvite skyer.

Yola overbeviste en fullsatt Håkonshallen om at hun akkurat nå må være en av de største countryblues/soul-stemmene.

Hør debutalbumet hennes – produsert av Dan Auerbach (The Black Keys) – og les hennes gripende historie (hun har gitt flere åpenhjertige intervjuer om sin vanskelige oppvekst, med en psykotisk mor, opphold på barnehjem og et liv som hjemløs på gaten). Et ekte løvetannbarn med sanger hentet fra livet.

FULLSTENDIG GRIPENDE: Yolas konsert i Håkonshallen varte litt utover tilmålt tid, men det var umulig å reise seg og gå derfra.

Konserten hennes varte litt utover tilmålt festivaltid, men det var umulig å reise seg og gå derfra. Som første ekstranummer fikk vi hennes tolkning av Aretha Franklins Spanish Harlem – sunget som om den skulle være hentet direkte fra hennes eget liv: «There’s a rose in Spanish Harlem (…) / It’s growing in the street / Right up through the concrete».

Konserten hennes varte litt utover tilmålt festivaltid, men det var umulig å reise seg og gå derfra.

Hun avsluttet så med Faraway Look, som jeg antar både er en hyllest og en avstandstagen til moren og hennes problemer: «You lit the candles on the cake / And threw the match down on the floor». Fullstendig gripende.

FIKK KONGENS FORTJENSTMEDALJE: – Du har et brennende engasjement døgnet rundt, og er en altmuligmann med flotte holdninger og verdier, sa ordfører Marte Mjøs Persen i sin tale til Dennis Reksten.

Tilbake på Plenen hadde nettopp byens største rockeikon, Sven Johan «Dennis» Reksten, blitt tildelt H.M. Kongens fortjenstmedalje.

– Dennis er raus og trofast, og som ekte bergenser har han snakketøyet i orden.

«Jeg har gleden av å hedre en mann som er idealist, lynende intelligent og profesjonell. Han er raus og trofast, og som ekte bergenser har han snakketøyet i orden» åpnet ordfører Marte Mjøs Persen, som overrakte utmerkelsen.

«Han er til å stole på, ser muligheter, har et brennende engasjement døgnet rundt, og er en altmuligmann med flotte holdninger og verdier» la hun til, før hun avsluttet talen med å peke på de fem ulike kriteriene for tildeling, hvorav hun mente at spesielt to av dem traff ekstra godt:

«Pionerinnsats eller annen spesiell innsats av særlig samfunnsgavnlig natur på områder som kunst, kultur, vitenskap, næringsliv, sosialt og humanitært arbeid» og «En livsinnsats som kan stå som eksempel for andre».

HITPARADE FRA MADRUGADA: Sivert Høyem synger med en mørk croonerstemme i slekt med Nick Cave, og står heller ikke tilbake for forbildet i teatralske fakter og innlevelse.

IF I CAN DREAM

Sivert Høyem synger med en mørk croonerstemme i slekt med Nick Cave, og står heller ikke tilbake for forbildet i teatralske fakter og innlevelse.

Deretter gikk Madrugada på scenen. Med tre av fire originalmedlemmer (Cato Salsa og Christer Knutsen fylte inn for avdøde Robert Burås), samt Erland Dahlen på perkusjon, ble dette en ren hitparade i et sømløst og høyst profesjonelt show der en fullsatt Plenen ikke bare var helt med fra første note – men også ble stående til siste note.

Årene som soloartist har gjort Sivert Høyem godt. Han synger med en mørk croonerstemme i slekt med Nick Cave, og står heller ikke tilbake for forbildet i teatralske fakter og innlevelse. Endatil bandet høres innimellom ut som en stilsikker (og hakket mer strømlinjeformet) kopi av The Bad Seeds.

The Kids Are On High Street kommer helt til slutt, før Madrugada går av scenen til tonene av Elvis Presleys If I Can Dream på playback. Selv går jeg hjem og drømmer om neste års Bergenfest.

VIDEOKLIPP FRA BERGENFEST

Foto/klipp: Magne Fonn Hafskor

BILLEDSERIER: 400 BILDER FRA BERGENFEST 2019

Alle foto: Roy Bjørge

The Charlatans, Plenen, onsdag 12. juni

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0055
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0055

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0005
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0005

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0052
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0052

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0046
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0046

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0038
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0038

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0036
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0036

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0032
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0032

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0022
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0022

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0010
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0010

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0058
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0058

Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0062
Bergenfest_RB_The_Charlatans_120619_0062

Julia Holter, Håkonshallen, onsdag 12. juni

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0010
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0010

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0006
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0006

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0015
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0015

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0017
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0017

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0024
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0024

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0026
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0026

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0029
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0029

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0031
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0031

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0049
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0049

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0045
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0045

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0044
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0044

Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0038
Bergenfest_RB_Julia_Holter_120619_0038

Stephen Malkmus & The Jicks, Plenen, 12. juni 2019

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0005
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0005

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0009
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0009

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0011
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0011

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0032
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0032

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0035
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0035

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0048
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0048

Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0057
Bergenfest_RB_Stephen_Malkmus_The_Jicks_120619_0057

Tom Walker, Plenen, onsdag 12. juni

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0165
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0165

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0157
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0157

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0146
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0146

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0141
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0141

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0132
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0132

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0107
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0107

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0099
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0099

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0095
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0095

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0081
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0081

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0076
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0076

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0072
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0072

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0048
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0048

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0044
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0044

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0034
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0034

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0029
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0029

Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0001
Bergenfest_RB_Tom_Walker_120619_0001

Snail Mail, Magic Mirrors, onsdag 12. juni

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0051
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0051

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0040
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0040

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0070
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0070

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0008
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0008

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0066
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0066

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0010
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0010

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0037
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0037

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0047
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0047

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0044
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0044

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0022
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0022

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0013
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0013

Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0057
Bergenfest_RB_Snail_Mail_120619_0057

Ryan Bingham, Magic Mirrors, onsdag 12. juni

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0060
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0060

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0016
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0016

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0046
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0046

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0098
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0098

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0097
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0097

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0094
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0094

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0080
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0080

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0041
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0041

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0075
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0075

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0067
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0067

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0024
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0024

Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0049
Bergenfest_RB_Ryan_Bingham_120619_0049

Romskip, Plenen, torsdag 13. juni

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0173
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0173

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0171
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0171

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0155
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0155

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0142
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0142

Bergenfest8 Romskip
Bergenfest8 Romskip

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0138
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0138

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0136
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0136

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0110
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0110

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0098
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0098

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0083
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0083

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0071
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0071

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0075
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0075

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0065
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0065

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0047
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0047

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0043
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0043

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0036
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0036

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0027
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0027

Bergenfest_RB_Romskip_130619_0014
Bergenfest_RB_Romskip_130619_0014

Jacob Banks, Bastionen, 13. juni

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0162
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0162

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0157
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0157

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0129
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0129

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0118
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0118

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0113
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0113

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0105
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0105

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0099
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0099

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0091
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0091

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0073
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0073

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0068
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0068

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0044
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0044

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0031
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0031

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0024
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0024

Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0014
Bergenfest_RB_Jacob_Banks_130619_0014

Barns Courtney, Magic Mirrors, 13. juni

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0256
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0256

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0011
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0011

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0027
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0027

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0105
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0105

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0172
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0172

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0173
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0173

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0202
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0202

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0226
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0226

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0278
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0278

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0309
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0309

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0331
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0331

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0356
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0356

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0388
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0388

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0428
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0428

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0479
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0479

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0494
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0494

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0524
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0524

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0543
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0543

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0554
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0554

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0614
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0614

Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0643
Bergenfest_RB_Barns_Courtney_130619_0643

The Twilight Sad, Bastionen, 13. juni

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0016
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0016

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0038
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0038

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0012
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0012

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0088
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0088

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0032
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0032

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0092
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0092

Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0042
Bergenfest_RB_The_Twilight_Sad_130619_0042

Yola, Håkonshallen, torsdag 13. juni

Bergenfest_RB_Yola_130619_0122
Bergenfest_RB_Yola_130619_0122

Bergenfest_RB_Yola_130619_0107
Bergenfest_RB_Yola_130619_0107

Bergenfest_RB_Yola_130619_0033
Bergenfest_RB_Yola_130619_0033

Bergenfest_RB_Yola_130619_0083
Bergenfest_RB_Yola_130619_0083

Bergenfest_RB_Yola_130619_0128
Bergenfest_RB_Yola_130619_0128

Bergenfest_RB_Yola_130619_0062
Bergenfest_RB_Yola_130619_0062

Bergenfest_RB_Yola_130619_0055
Bergenfest_RB_Yola_130619_0055

Bergenfest_RB_Yola_130619_0052
Bergenfest_RB_Yola_130619_0052

Bergenfest_RB_Yola_130619_0136
Bergenfest_RB_Yola_130619_0136

Bergenfest_RB_Yola_130619_0018
Bergenfest_RB_Yola_130619_0018

Bergenfest_RB_Yola_130619_0005
Bergenfest_RB_Yola_130619_0005

Bergenfest_RB_Yola_130619_0140
Bergenfest_RB_Yola_130619_0140

Madrugada, Plenen, torsdag 13. juni

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0281
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0281

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0129
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0129

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0405
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0405

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0389
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0389

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0381
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0381

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0305
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0305

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0299
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0299

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0210
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0210

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0192
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0192

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0180
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0180

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0155
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0155

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0151
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0151

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0140
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0140

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0135
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0135

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0120
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0120

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0069
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0069

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0057
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0057

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0053
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0053

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0042
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0042

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0024
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0024

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0005
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0005

Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0003
Bergenfest_RB_Madrugada_130619_0003

Alma, Bastionen, 14. juni

Bergenfest_RB_Alma_140619_0001
Bergenfest_RB_Alma_140619_0001

Bergenfest_RB_Alma_140619_0058
Bergenfest_RB_Alma_140619_0058

Bergenfest_RB_Alma_140619_0035
Bergenfest_RB_Alma_140619_0035

Bergenfest_RB_Alma_140619_0027
Bergenfest_RB_Alma_140619_0027

Bergenfest_RB_Alma_140619_0024
Bergenfest_RB_Alma_140619_0024

Bergenfest_RB_Alma_140619_0011
Bergenfest_RB_Alma_140619_0011

Clean Bandit, Plenen, 14. juni

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0205
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0205

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0171
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0171

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0170
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0170

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0152
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0152

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0146
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0146

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0105
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0105

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0104
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0104

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0096
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0096

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0094
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0094

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0067
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0067

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0051
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0051

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0046
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0046

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0029
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0029

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0017
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0017

Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0015
Bergenfest_RB_Clean_Bandit_140619_0015

Lee Fields & The Expressions, Magic Mirrors, 14. juni

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0002
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0002

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0121
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0121

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0084
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0084

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0073
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0073

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0067
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0067

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0038
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0038

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0033
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0033

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0030
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0030

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0018
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0018

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0011
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0011

Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0005
Bergenfest_RB_Lee_Fields_The_Expressions_140619_0005

Sushi X Kobe, Bastionen, 14. juni

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0241
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0241

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0218
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0218

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0210
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0210

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0112
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0112

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0051
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0051

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0205
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0205

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0165
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0165

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0178
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0178

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0047
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0047

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0101
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0101

Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0073
Bergenfest_RB_SushiXKobe_140619_0073

Tove Lo, Plenen, 14. juni

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0240
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0240

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0216
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0216

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0204
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0204

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0182
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0182

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0159
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0159

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0149
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0149

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0129
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0129

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0124
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0124

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0105
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0105

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0096
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0096

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0093
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0093

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0060
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0060

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0039
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0039

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0026
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0026

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0021
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0021

Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0010
Bergenfest_RB_Tove_Lo_140619_0010

Years & Years, Plenen, 14. juni

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0070
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0070

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0094
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0094

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0170
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0170

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0185
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0185

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0179
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0179

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0081
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0081

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0150
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0150

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0155
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0155

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0305
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0305

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0208
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0208

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0042
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0042

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0123
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0123

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0167
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0167

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0108
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0108

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0023
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0023

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0212
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0212

Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0009
Bergenfest_RB_Years_and_Years_140619_0009

Emma Steinbakken, Bastionen, 15. juni

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0010
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0010

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0012
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0012

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0065
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0065

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0057
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0057

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0046
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0046

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0040
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0040

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0020
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0020

Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0014
Bergenfest_RB_Emma_Steinbakken_150619_0014

Jarle Skavhellen, Håkonshallen, 15. juni

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0026
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0026

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0023
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0023

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0018
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0018

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0017
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0017

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0010
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0010

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0007
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0007

Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0002
Bergenfest_RB_Jarle_Skavhellen_150619_0002

John Grant, Bastionen, 15. juni

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0122
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0122

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0001
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0001

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0259
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0259

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0240
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0240

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0224
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0224

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0191
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0191

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0179
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0179

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0159
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0159

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0139
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0139

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0077
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0077

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0068
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0068

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0053
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0053

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0032
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0032

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0020
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0020

Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0006
Bergenfest_RB_John_Grant_150619_0006

Kurt Vile & The Violators, Plenen, 15. juni

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0225
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0225

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0221
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0221

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0201
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0201

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0170
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0170

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0169
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0169

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0167
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0167

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0141
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0141

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0135
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0135

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0111
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0111

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0095
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0095

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0090
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0090

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0065
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0065

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0062
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0062

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0056
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0056

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0052
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0052

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0045
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0045

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0038
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0038

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0029
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0029

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0019
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0019

Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0010
Bergenfest_RB_Kurt_Vile_The_Violators_150619_0010

Pom Poko, Magic Mirrors, 15. juni

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0249
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0249

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0187
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0187

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0177
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0177

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0152
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0152

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0137
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0137

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0135
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0135

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0129
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0129

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0107
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0107

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0092
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0092

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0066
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0066

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0045
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0045

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0036
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0036

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0023
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0023

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0019
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0019

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0013
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0013

Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0009
Bergenfest_RB_Pom_Poko_150619_0009

Robert Plant & the Sensational Shapeshifters, Plenen, 15. juni

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0328
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0328

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0319
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0319

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0317
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0317

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0312
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0312

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0306
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0306

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0290
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0290

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0282
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0282

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0247
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0247

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0240
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0240

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0233
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0233

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0167
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0167

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0129
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0129

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0112
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0112

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0108
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0108

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0083
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0083

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0071
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0071

Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0063
Bergenfest_RB_Robert_Plant_Sensational_Space_Shifters_150619_0063

Patti Smith, Plenen, lørdag 15. juni

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0029
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0029

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0244
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0244

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0236
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0236

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0295
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0295

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0152
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0152

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0159
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0159

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0175
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0175

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0111
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0111

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0091
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0091

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0103
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0103

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0043
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0043

Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0023
Bergenfest_RB_Patti_Smith_150619_0023

Hjerteslag, Plenen, lørdag 15. juni

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0346
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0346

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0512
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0512

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0503
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0503

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0467
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0467

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0431
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0431

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0397
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0397

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0374
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0374

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0365
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0365

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0313
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0313

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0304
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0304

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0289
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0289

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0285
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0285

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0275
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0275

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0226
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0226

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0186
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0186

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0141
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0141

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0114
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0114

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0092
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0092

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0062
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0062

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0057
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0057

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0047
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0047

Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0044
Bergenfest_RB_Hjerteslag_150619_0044

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this