bergenawards SAK2
SER FREM TIL PRISUTDELINGEN: – Dette blir århundrets fest, med meningsfylt innhold og masse god underholdning, sier Lisbet K. Nærø. (Foto: Magne Fonn Hafskor)

– Dette blir århundrets fest

Del artikkelen i Sosial medier

– Bergen Awards er et utrolig viktig arrangement for byen vår, ikke minst fordi prisene dekker alt fra kultur og idrett til akademia og næringsliv, sier direktør i Fana Sparebank, Lisbet K. Nærø.

– Bergen Awards er en flott markering av alt det som er bra i Bergen innenfor alle kategorier. 

Fana Sparebank er hovedsamarbeidspartner for Bergen Awards 2020, og tilfører økonomisk støtte både til årets arrangement og til Bergen Awards 2021. I tillegg har de opsjon på å være hovedsamarbeidspartner for arrangementet i de to påfølgende årene.

– De to tidligere arrangementene har vært veldig fine, sier Lisbet Nærø, og legger til at dette er en prisutdeling som treffer bredt – fra kultur og idrett til akademia og næringsliv.

– Bergen Awards er en flott markering av alt det som er bra i Bergen innenfor alle kategorier, sier hun.

– Dette er veldig bra for Bergen. Du har grundere og etablerte bedrifter, og så er det veldig kompetente juryer. Det er bare fantastisk. Bergen Awards treffer folket i alle kategorier.

Hun sitter selv i juryen for Beste bedrift, og ser frem til å delta under prisutdelingen.

– Dette blir århundrets fest, med meningsfylt innhold og masse god underholdning. Vi i Fana Sparebank synes det er veldig kjekt at vi får lov å være med på det.

[PostBlock id=565]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this