BLEST pressefoto
NYTT BLEST-ALBUM: – Jeg føler at vi har fått mulighet til å gå tilbake til våre røtter både musikalsk og igjennom tekstene, sier Paul Hansen (foran). (Pressefoto)

Blest til Bergen

Del artikkelen i Sosial medier

Haugesunds-bandet Blest, som består av tidligere bandmedlemmer i Vamp, er nå ute med sitt andre album. På fredag inviterer de til konsert på Madam Felle.

Den nye Blest-platen består som sist av småmelankolsk og finurlig visepop, sannsynligvis hentet fra en sidegate til Vamp.

– Jeg føler at vi har fått mulighet til å gå tilbake til våre røtter både musikalsk og igjennom tekstene, sier bandets vokalist Paul Hansen, som legger til at kvartetten har mange dyktige folk med på laget denne gangen.

Ved siden av bandets kjerne (Paul Hansen, Carl Øyvind Apeland, Torbjørn Økland og Marie Klåpbakken) har de fått med seg blant andre Thom Hell, Erland Dahlen og Nils Økland.

– På det nye albumet har alle beveget seg litt ut av komfortsonen.

– Å jobbe med gutta i Blest er alltid kjekt, og på det nye albumet har alle beveget seg litt ut av komfortsonen, noe som gir et spennende resultat, sier fiolinist Marie Klåpbakken.

Blest spiller på Madam Felle fredag 18. oktober kl. 20.00

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this