Marion Woodseth1 1
EN SANG OM HÅP: – «Blød» er en låt med røtter av blindt håp og en sterk tro på at tid kan lege selv de dypeste sår, sier Marion Woodseth. (Foto: Victoria Nevland)

Med Vestlandet i blodet

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: – Sangen handler om følelsen av at alt trygt raser i grus, sier Marion Woodseth om sin nye singel Blød, som kommer som en forsmak på hennes kommende debutplate.

Marion «Woodseth» Skogseth Bjørsvik (artistnavnet hennes er en anglifisering av etternavnet) har laget musikk sammen med produsent Alf Vaksdal siden de møtte hverandre på videregående skole. De har studert musikkproduksjon i Stavanger sammen, har gått på folkehøyskole sammen, og stod begge bak Marions debutsingel Stjernebilde, som kom i februar 2018.

Marion Woodseth · Blød

Begge er oppvokst på Vestlandet – hun i Kvinnherad, han på Stord – og mener selv at landskapet her vest har satt sitt preg på musikken de lager sammen.

– Det er store kontraster, med høye fjell, vakre fjorder – og fire årstider på en dag, sier Marion, som bryr seg lite om frykten for å blottlegge seg selv i personlige tekster om forhold, brudd, usikkerhet og det å være ung og bekymringsfri. 

Marion bryr seg lite om frykten for å blottlegge seg selv i personlige tekster om forhold, brudd, usikkerhet og det å være ung og bekymringsfri. 

Etter debutsingelen – samt at hennes låt Sjå meg ble brukt i Aftenpostens dokumentarserie Motherhood (2017) – kom det mange tilbud om spillejobber, og hun gjorde blant annet supportjobber for Vamp, Julie Bergan og Sondre Justad. Erfaringene tok hun med seg tilbake til studio sammen med makker Alf Vaksdal.

Resultatet ble mange nye låter, hvorav Blød er den første som slippes til publikum.

– Blød handler om følelsen av at alt trygt raser i grus. Hva gjør man hvis man plutselig må endre kurs i livet eller når man mister noen man er veldig glade i? Det er en låt med røtter av blindt håp og en sterk tro på at tid kan lege selv de dypeste sår, sier Marion.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this