ThomasLeikvoll001 John Andresen
FORBI MIDDAGSHØYDEN: – Når man har blitt 46 år, har man mest sannsynligvis levd lenger enn man kommer til å leve, sier Thomas Leikvoll. (Foto: John Andresen)

Tilbake i byen der det begynte

Del artikkelen i Sosial medier

I morgen spiller Thomas Leikvoll den kritikerroste standup-forestillingen For gammel til å dø ung på Ricks. – Det er en latterfylt og selvutleverende forestilling om alt som ikke har gått som det skulle i livet, og hvorfor det er bra, sier han til Bergensmagasinet.

Forestillingen er Thomas Leikvolls aller første soloshow etter åtte år som komiker. Han har gått hele veien fra værmann på TV3, via diverse programlederjobber for TV2 og som forfatter, før han fant seg selv som stand up-komiker.

– En oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle.

– Det er spesielt å gjøre denne forestillingen i Bergen i og med at mye i forestillingen handler om mine ti år i Tv2, og ikke minst det som skjedde på Gullruten i Bergen og Grieghallen, som ble avgjørende for at det gikk som det gikk, forteller han, og beskriver forestillingen som «en oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle».

– Når man har blitt 46 år, har man mest sannsynligvis levd lenger enn man kommer til å leve. The point of no return, som man sier. Da er det greit å oppsummere. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

Ricks, lørdag 24. februar kl. 20.00. Regi: Tom Sterri.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this