Molvik 2017 02 EDIT
LOKAL FAMILIEBEDRIFT VANT SYKKEL-VM-ANBUD: – Jeg synes det er helt knall at Sykkel-VM tenker miljø og bruker lokale krefter, sier Jørgen Molvik, her sammen med Knut Molvik.

Molvik trykker Sykkel-VM til hjertet

Del artikkelen i Sosial medier

– Det er svært positivt at Sykkel-VM satser på miljø, sier Jørgen Molvik ved Molvik Grafisk, etter at de vant anbudet om alt papirtrykk til Sykkel-VM.

Det tradisjonsrike bergenstrykkeriet holder til i store og moderne lokaler i Hardangerveien 74 like ved Nesttun. Herfra skal de levere alt av trykksaker til Sykkel-VM, fra flyers og menyer til programhefter.

Alle trykksakene Molvik skal levere til sykkel-VM vil være Svanemerket. Trykkpressen de bruker er en av verdens mest miljøvennlige, med lite svinn og svært lave utslippsverdier.

– Jeg synes det er helt knall at Sykkel-VM tenker miljø og bruker lokale krefter, sier salgssjef/partner ved Molvik Grafisk, Jørgen Molvik.

Leverer på timen

Som offisiell trykksakleverandør til sykkel-VM, eller «official supplier», som det heter, må Molvik Grafisk også være forberedt på å levere timeferske trykksaker dersom det skjer endringer. Jørgen Molvik ser ikke på dette som noe problem.

– Bergen har fått denne enestående muligheten til å arrangere Sykkel-VM. Det trykte programmet blir en viktig del av denne historien. 

– Vi skal klare å levere på timen. Dette handler om måten vi jobber på. Produksjonsmåten vår er kostnadseffektiv, og vi er vant til å forholde oss til korte frister uten at dette går ut over kvaliteten på produktene.

Det siste mener han er spesielt viktig.

– Bergen har fått denne enestående muligheten til å arrangere Sykkel-VM. Det trykte programmet blir en viktig del av denne historien. Vi i Molvik vil derfor gjøre vårt ytterste for at dette skal fremstå på beste måte.

– Du brenner veldig for dette. Sykler du selv?

– Jeg har tidligere syklet Haugastøl-Voss årlig. Nå er det dessverre tre år siden sist, men jeg gjør det gjerne igjen. Sykling er en fin sport der du får bruke hele kroppen.

Nylig var han tilbake på sykkelryggen, men da på noe så originalt som en ponnisykkel. Dette er et relativt nytt produkt, og egentlig ment som en leke for barn.

To mil på ponnisykkel

– Jeg tror jeg må være den i verden som har syklet lengst på en mekanisk ponnisykkel, sier han, og forteller at han, etter å ha tapt et veddemål med Adams matkasse, tok seg frem på en ponnisykkel like fra Molvik i Hardangerveien til Adams matkasses kontor i Sandviken.

– Jeg tror jeg må være den i verden som har syklet lengst på en mekanisk ponnisykkel.

– Det er en strekning på mer en to mil. Jeg måtte ligge mange timer i terapibasseng dagen etter for å myke opp igjen leddene, ler han.

Lett beskjemmet innrømmer Jørgen Molvik gjerne at denne «sykkelturen» absolutt ikke var hans mest stolte øyeblikk, verdensrekorden til tross. Derimot er han svært fornøyd med å ha vunnet anbudet på trykksaker til Sykkel-VM.

– Molvik var best både på kvalitet, fleksibilitet og miljø. Vår intensjon er å alltid være best i klassen, noe vi nå altså nok en gang har vist at vi er, slår han fast, med typisk bergensk beskjedenhet.

– Dessuten synes jeg at det er kjempegøy at Bergen fikk dette arrangementet, og jeg kommer til å følge det tett som publikum. Alle her hos Molvik heier på Sykkel-VM.

Vi gjør oppmerksom på at Molvik AS er inne på eiersiden av Bergensmagasinet. 

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this