Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
SETTER DØREN PÅ GLØTT: Videoen er filmet i en lett psykedelisk stil. (Foto: Mads Oliver Øvsthus)

Smilefjes på fjellets topp

PREMIERE: – Noen ganger er platonisk kjærlighet mer intens, sier Selim «Action The Man» Man – som i dag slipper en musikkvideo der han setter døren på gløtt for kjærligheten.

Smilefjes er andre singelslipp fra bergensrapperens kommende album Nema Problema, som blir sluppet i høst.

– Dette er bergensk raps svar på Narnia. Bli med på eventyret.

Den nye låten er skrevet av Action The Man og produsert av Rafael Garrubo & Pietro Pak. Premieren på denne blir også markert med et eget event på Landmark i kveld (se nederst).

Videoen til Smilefjes er laget av Stefan K. Sæter, og er filmet på Ulriken og Fløyen i en lett psykedelisk stil – med en dør strategisk plassert på fjellets topp som en slags portal inn mot all magien som kan skje når du sender noen et smilefjes.

– Sæter har fått frem en moderne og trippy-as-fuck vibe. Dette er bergensk raps svar på Narnia. Bli med på eventyret, oppfordrer Handlingens Mann, som er artistnavnet hans i norsk versjon.

– Sangen forteller en historie om platonisk kjærlighet, mens man egentlig er på leting etter en dypere kjærlighet, forteller han videre.

– Noen ganger er platonisk kjærlighet mer intens og føles «larger than life» fordi kjærligheten til en selv ikke er like sterk, og vi trenger noen til å fylle det tomrommet. Man går til baren for å føle seg bedre, men ender opp med å bli full og faller for bartenderen.

Selim Mutic er kjent som artisten Action The Man, og har laget bergensspråklig rapmusikk i over 15 år. Debutalbumet Altfor Go Form kom ut i fjor, og høstet en femmer i Bergens Tidende.

Han har tidligere gitt ut EPene Dødsforelsket (2013) og Brostein (2014), med gjester som Lars Vaular, Leo Ajkic, Store P, Mats Dawg, Vågard og Verk – samt to gratis mixtaper (100% Action i 2007 og Godt og Blandet i 2009).

Selim er labelsjef for PNL Music, der han har gitt egen musikk og singler for bergensbandet Romskip.

Videoslipp på Landmark (Rasmus Meyers Allé 5) i kveld kl. 23.00. Etter videoslipp blir det klubbstemning i regi av DJene Romskip & Planeter og Action The Man. Gratis inngang.

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this