Hans Henrik Verpe 3
OPPTRER PÅ VILVITE: Hans Henrik Verpe er norgesmester i Barnetrylling og sølvmedaljevinner i scenetrylling fra 2017. (Foto: Andre August Ribe Martinsen)

VilVite opphever fysikkens lover

Del artikkelen i Sosial medier

Vinterferien er synonym med Vitenshowfestival på VilVite. Årets tema er magi og vitenskap, og gjestene får møte tryllekunstnere som både fascinerer med kunstene sine og lærer bort litt av hemmelighetene bak – på trylleskole.

mikaelhedne002
NORGESMESTER I TRYLLING: Mikael Hedné ble Norgesmester i trylling i fjor, og imponerte også i Norske talenter. (Foto: Jon Danielsen)

Bergenseren Mikael Hedné, som ifjor ble norgesmester i trylling, innleder festivalen denne helgen (24.-25. februar), mens norgesmester i barnetrylling, Hans Henrik Verpe, er en av artistene som kommer senere i vinterferien.

– Det vi gjerne kaller magi og trylleri er ofte en lek med vitenskap med innslag av illusjoner, fingerferdighet og godt humør. Årets vitenshowfestival byr på en variasjon av forestillinger med alle ingrediensene, lover markedssjef Anne Tove Koldal.

I tillegg til de profesjonelle artistene, vil VilVites egne showverter opptre med showet «I sanseverden» gjennom hele perioden. Det blir også trylleskole hver dag.

Artister du kan møte på Vil Vite i vinterferien:

  • 24. og 25. februar: Mikael Hedné fascinerer med psykologiske illusjoner.
  • 26. februar – 2. mars: Geir Elling med showet «Magisk».
  • 3. og 4. mars: Trylletullerier med Hans Henrik Verpe.
  • 3. og 4. mars: Familieshow med Tor Inge Ulveseth, som er en prisbelønnet tryllekunstner og standup-komiker.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this