Lars Maroy Foto Lars Svenkerud
NY VIL VITE-DIREKTØR: – Jeg gleder meg stort til å bygge videre på denne solide grunnmuren, sier Lars Leegaard Marøy. (Foto: Lars Svenkerud)

Ny Vil Vite-direktør

Del artikkelen i Sosial medier

Bergen Vitensenter har ansatt Lars Leegaard Marøy som ny administrerende direktør, etter Svein Anders Dahl som går av med pensjon til sommeren.

– Jeg er veldig fornøyd med at Lars Marøy skal bringe Vil Vite videre, sier styreleder Roald Onarheim.
– Vi får en ny leder med en spennende og relevant bakgrunn sett opp mot Vil Vites samfunnsoppdrag om å inspirere barn og unge til å interessere seg for teknologi og realfag.

– Det Svein Anders Dahl og hans stab har prestert med Vil Vite er virkelig imponerende.

– Det Svein Anders Dahl og hans stab har prestert med Vil Vite er virkelig imponerende, sier Marøy, som gleder seg stort til å være med og utvikle vitensenteret videre.

Lars Marøy kommer fra stillingen som administrerende direktør i Mediefondet Zefyr (tidligere Fuzz), og har tidligere arbeidet i Piraya Film, Bergen Kino og BIFF. For tiden er 40-åringen under videreutdanning i USA på et masterprogram ved NTNU, med utveksling til MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Denne utdanningen vil gi ham en Master of Technology Management. Han har også en MBA fra NHH, og en cand. mag. fra UiB, hvor blant annet filmproduksjon og kunsthistorie inngår.

Marøy bor i Sandviken, er gift og har tre barn. Han tiltrer stillingen 1. august.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this