Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
Featured Video Play Icon

Ny singel fra Kjærleik

PREMIERE: «Årets sterkeste låt innen norsk urban/soul» skrev vi da bergensduoen Kjærleik slapp singelen Dangerous i mars. I dag er de ute med en vel så bra låt, samtidig som de lover å slippe debutalbumet Racecar i god tid før jul.

Dersom Kjærleiks eneste grunn for å eksistere var å få frem spennende nye vokaltalenter, kan man trygt slå fast at dette er en oppgave der de nok en gang leverer edelt metall.

– Vi produserer mye for andre artister, men enkelte låter får vi et så nært forhold til at vi beholder de selv.

Duoen har tidligere markert seg ved å produsere låten Mirror for det sørkoreanske K-pop-ikonet Hyuna, og på den forrige singelen – Dangerous (se den på lenken under) – ble vi kjent med Rachel – som er en lokal artist vi har stor tro på.

Falling løfter de frem Fato Kamara, som allerede har gitt ut to singler (de ligger på Spotify under under artistnavnet Fato) – i tillegg til at hun korer for bergensrapperen Myra.

Kamara har en nydelig klang i stemmen; en tiltalende sårhet som skaper en varm kontrast til det iskalde helelektroniske lydbildet.

Falling utforsker følelsen av å falle; den stygge siden av kjærlighet – avhengighet, eierskap og egoisme, sier Kjærleik om den nye singelen.

Duoen, som består av Espen Andersen og Andreas Wallevik, har hatt låtplasseringer i NRK-seriene Unge Lovende og Line dater Norge, samt at de har samarbeidet på prosjekter med en rekke internasjonale navn, blant andre:

  • Peter Wallevik (kjent for å ha produsert og skrevet for Kylie Minogue og Little Mix)
  • Wayne Hector (Nicki Minaj, One Direction)
  • Daniel Davidsen (Selena Gomez)
  • Lucas Secon (Britney Spears, Snoop Dogg)
  • Chelcee Grimes (Kesha, Dua Lipa).

De to forteller at de nå er midt i en rekke ulike produksjonsprosjekter, i tillegg til at de er i gang med å produsere musikk til et dataspill.

– Vi produserer mye for andre artister, men enkelte låter får vi et så nært forhold til at vi beholder de selv. Det har resultert i at vi i desember gir ut et eget album med låter vi ikke kunne gi slipp på, lover de.

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this