Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
Featured Video Play Icon

Et løvetannbarn fra Loddefjord

PREMIERE: – Jeg har aldri følt at jeg har passet inn, sier Loddefjords-artisten Rachel, som er ute med det som må være årets sterkeste låt så langt innen norsk urban/soul.

Rachel er opprinnelig fra Kongo, og startet som 5-åring reisen mot Norge og Bergen i en konteiner. Dermed var det også naturlig for henne at den nye singelen, Dangerous, endte opp med å uttrykke den indre styrken og selvstendigheten som hun er overbevist om at har bragt henne dit hun er i dag.

– Gjennom en utfordrende oppvekst har musikken alltid vært et hemmelig rom der jeg har kunnet briljere uten å komme til kort, der jeg kan slappe av og uttrykke meg fritt.

– Gjennom en utfordrende oppvekst har musikken alltid vært et hemmelig rom der jeg har kunnet briljere uten å komme til kort, der jeg kan slappe av og uttrykke meg fritt. Dette er barnet mitt; sjelen min er i musikken, sier 20-åringen til Bergensmagasinet.

Produsentteamet Kjærleik står bak låten, og da de presenterte den for henne, tenkte hun med en gang at dette var noe hun ville være med på.

– I studio jobbet jeg mye med å kanalisere min indre styrke og driv gjennom vokalen. Jeg er veldig selvstendig som person, og liker ikke at andre bestemmer over meg. Det ville jeg at låten skulle gjenspeile, sier hun.

– Jeg har alltid blitt dyttet i alle mulige retninger i livet der det er meningen at man skal passe inn. Samtidig har jeg aldri følt at jeg har passet inn. Derfor har det vært viktig for meg å finne meg selv, min egen vei, og hva jeg er god til.

Dangerous er skrevet og produsert av produsentteamet Kjærleik, som i høst blant annet markerte seg internasjonalt ved å produsere låten Mirror for det sørkoreanske K-pop-ikonet Hyuna.

VIL INSPIRERE ANDRE: – Jeg har alltid jobbet knallhardt, både for å nå egne mål, men også for å vise at alle har muligheten til å nå sine drømmer bare de jobber hardt nok. Alle har et talent, og det er viktig å finne det og bruke det, sier Rachel. (Foto: Maren Saxe)
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this