s3 restaurant
STORE SMAKSOPPLEVELSER: Den kommende 26 North-restauranten ønsker å tilby en meny med det absolutt beste som norske fjorder, gårder og skoger har å by på.

Norsk tapas på menyen

Del artikkelen i Sosial medier

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. Nå kommer konseptet til Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser, og blitt rangert av gjestene som nummer 1 på TripAdvisor.

Åpningen av 26 North i Bergen er planlagt til slutten av august. Da vil restauranten ha klar en spennende meny med norske spesialiteter.

Shots fra kysten

–  Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny møteplass hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige begivenheter i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

På menyen står blant annet retter som «en bøtte med håndplukkede skjell» og «shots fra kysten». Ingrediensene hentes fra norske fjorder, gårder og skoger. Planen er å både hente det beste fra menyen som serveres i Stavanger og legge til en del retter skreddersydd for Bergen.

Redesignet resturant

Renoveringen av restauranten hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen er en del av Rezidor Hotel Groups største renoveringsprosess noensinne. I løpet av få år investeres ca. én milliard norske kroner i oppussingen av flere av hotellene i Norden, de fleste av prosjektene i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.

Radisson Blu er en av verdens ledende hotellkjeder med mer enn 280 hoteller i 62 land. Hotellet deres på Bryggen har en tradisjonell arkitektur med en nydelig utside, som gjør at hotellet passer godt inn i de vakre historiske omgivelsene.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this