Zachariasbryggen Bryggeriet.biz
BANDLEIR FOR JENTER: Deltagerne får prøve å spille ulike instrumenter, lage egne låter og spille sammen med andre i grupper. (Foto: Caroline Årvoll)

Meld deg på jentenes bandleir!

AKKS Bergen inviterer nok en gang til bandleir for jenter – med flere kjente bergensartister som instruktører og workshopholdere.

Loud! er en bandleir for jenter (og alle som identifiserer seg som jenter) mellom 12-16 år, der de får prøve å spille ulike instrumenter, lage egne låter og spille sammen med andre i grupper.

– Det handler først og fremst om å ha det gøy sammen, oppleve mestring og bli kjent med nye mennesker, sier Linn Frøkedal, som er daglig leder ved AKKS Bergen.

– Det handler først og fremst om å ha det gøy sammen, oppleve mestring og bli kjent med nye mennesker.

Instruktører og workshopholdere er blant andre Maria Råkil og Embla Karidotter fra Razika, Marie Kristin Dale fra MK’s Marvellous Medicine, Miss Tati, Nora Tårnesvik (Living, John Olav Nilsen og Nordsjøen) og Birgitta Alida (Strange Hellos, Lumikide).

– Nå mangler vi bare at flere melder seg på, sier Frøkedal, og legger til at de også har gratisplasser forbeholdt familier med begrenset økonomi.

Mer informasjon: akks.no

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost
ANNONSE:
Peisbord 800×300

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this