NOTIS volvevokal
NYSKAPENDE VOKALENSEMBLE: Volve Vokal har som ambisjon å være nyskapende på et høyt kunstnerisk nivå, både musikalsk og visuelt. (Pressefoto)

Leken familiekonsert

Del artikkelen i Sosial medier

Førstkommende lørdag, på toppen av KODE 1, inviterer Volve Vokal til familieforestillingen Det kvanser seg.

Volve Vokal er et bergensk vokalensemble for unge kvinnestemmer. På konserten vil de ifølge presseskrivet «få publikum til å lytte, utforske, sitte i ro, danse, ta og kjenne på, hoppe over og krype under – med musikk og bevegelse som veiledere».

På konserten vil de «få publikum til å lytte, utforske, sitte i ro, danse, ta og kjenne på, hoppe over og krype under».

Ensemblet, som feiret 10-årsjubileum i 2016 med festforestilling i Grand Selskapslokaler, har de siste fem årene mottatt driftsstøtte fra Bergen kommune gjennom deres elitekorordning, og mottar også støtte fra kulturdepartementet på posten «produksjon- og driftsstøtte til kor på særlig høyt nivå», i selskap med 20 andre norske kor. De har nå 25 aktive medlemmer.

Korets dirigent er Thea Meidell Sjule. Hun har musikkpedagogisk utdanning fra Høgskolen i Bergen og Volda, og har nylig fullført direksjonsstudier ved konservatoriet i Tromsø. Hun er for tiden ansatt som dirigent i Bergen Kulturskole, og i flere barne- og voksenkor i Bergensområdet.

Scenekunstner og kunstpedagog Hild Cecilie Vang er også med på laget. Hun jobber ofte med teknologiske elementer i forestillingene, og (vi siterer igjen) «opererer primært innenfor et performativt dramaturgisk landskap».

Forestillingen Det kvanser seg spilles i Festsalen på KODE 1 lørdag 28. oktober klokken 12, 14, 16 og 18, og varer ca. 30 minutter. Mer informasjon: volvevokal.no

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this