Kygo på Noestet2
WALK OF FAME: Kygo setter pris på å være blant de yngste i samlingen av bergenske kjendiser som har fått sin egen stein i Nøstegaten. (Foto: Ingvild Festervoll Melien)

Kygo hedret på Bergen Walk of Fame

Del artikkelen i Sosial medier

Det var stort oppmøte i dag da Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahl fikk sin egen stein på Bergen Walk of Fame ved Nøsteboden.

– Det er en stor ære å få en egen stein i Bergen. Det er her jeg har vokst opp og her jeg har planer om å bo resten av mitt liv, sa Kygo.

– Det er en stor ære å få en egen stein i Bergen. Det er her jeg har vokst opp og her jeg har planer om å bo resten av mitt liv.

Sammen med far Lars Gørvell-Dahl, stemor Ingerlise Arntsen, stebror Sondre Bjordal og stebrorens kjæreste Kaja Hauge, ankom de Nøstet fredag formiddag. Både fans, presse og flere bergenske kjendiser, deriblant Davy Wathne og Tor Endresen, var blant de som overvar avdukingen av steinen.

Steinen er laget av Magne Løvaas og ble avduket av Sindre Finnes, statsministerens ektemann.

– Kygo baner vei for bergensmusikken internasjonalt, sa Roger Iversen, initiativtaker til hele arrangementet.

[PostBlock id=150]

Iversen ville i 2015 gjøre noe for å hedre Bergens kjente personligheter med en egen «Walk of Fame». Siden da har mange fått en stein i gaten, og Kygo er foreløpig siste tilskudd til samlingen.

Forrige uke ble det kjent at Kygo nettopp har kjøpt hus på Hop til rekordhøye 41 millioner. I går kom nyheten om at han og manager Myles Shear også har startet eget plateselskap sammen med Sony. Plateselskapet skal hete Palm Tree Records.

Kygo er ikke fremmed for at unge og fremadstormende bergensere er av interesse for selskapet, og lyttet interessert da elever ved Bergen Kulturskole – stedet der han selv lærte å spille piano – sang og spilte.

Kygo på Noestet1
KYGO PÅ NØSTET: – Du baner vei for bergensmusikken internasjonalt, sa Roger Iversen til verdensstjernen fra Fana. (Foto: Ingvild Festervoll Melien)

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this