MYRNA BRAZA
Myrna Braza (foto: Woll Photography)

Gatekonsert med Myrna Braza og de musikalske vennene

Del artikkelen i Sosial medier

BOB ønsker å vise frem den nye bydelen som vokser frem i Damsgårdssundet, og inviterer derfor til gratis gatefest for alle. På scenen står blant andre Myrna Braza, Eirik Søfteland, De Musikalske Dvergene, Piddi, Kvit Skit og partybandet Hot Damn.

– Jeg og bandet mitt er «husbandet» denne kvelden, og kommer til å spille en blanding av mine egne låter og kjente hits, sier Myrna Braza, som også kommer til å synge en sang med hver artist som kommer på scenen – og da med en spennende sjangervri.
– Hvis noen er spent på hvordan «Torsdagsfisken» høres ut i et über-fønki format, må de ta turen til Damsgårdssundet!

Hennes siste musikkvideo, Beautiful, er forøvrig spilt inn i det gamle blikktrykkeriet i Damsgårdsveien («Blikken»). De tomme lokalene med den særpregede teglstensfasaden skal etter hvert danne fundamentet for «1912», BOBs kommende boligprosjekt i Damsgårdssundet.

Damsgårdssundet begynner etter hvert å ta form som å et nytt og moderne byområde. Småpudden er bygget og knytter Damsgård nærmere sentrum, og flere hundre beboere har etablert sine nye familier i et urbant miljø med flotte uteområder, her er ny havnepromenade og etter hvert et pulserende miljø. Mange nye arbeidsplasser er også skapt. Dette ønsker nå altså BOB, som er en av hovedaktørene for boliger, næring og infrastruktur i området, å vise frem.

På torsdag mellom klokken 17 og 23 blir derfor gaten stengt, og de nevnte artistene vil innta scenen – i tilegg til opptredener fra cheerleadere fra Bergen Storm, dansegruppen Schang og buekorpsgutter fra Nordnes bataljon.

Der blir aktiviteter for barn mellom kl. 17.00 og18.30, mens underholdningen begynner klokken 19.00. Lokale restauranter vil stå for matservering, med egne tilbud, og et lokalt ølbryggeri vil ha pub for kvelden i en tidligere malingsfabrikk.

  • Sted: I gaten mellom Damsgårdsveien nr. 39 til nr. 62
  • Tid: Torsdag 18. august, klokken 17 til 23
  • Aktiviteter for barn:  kl. 17-18.30): Ansiktsmaling, hoppeslott, triksekonkurranse med brannspiller(e) som dommer.
  • Konsert: kl. 19.00 – 23.00

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this