camillanorth EDIT

Følelsen av å være usynlig

Del artikkelen i Sosial medier

Årets første singel fra Camilla North er en basstung og house-inspirert ballade av beste merke.

I 2016 slapp Camilla tre singler (Unloveable, Just Breathe og Notice Me), og ble listet på flere radiokanaler i Norge. Nå er hun ute med Invisible, en låt som hun har skrevet sammen med John Sauli og den nederlandske produsenten Jens East, og i løpet av mai slipper hun enda en singel.

– Produsenten spurte meg hvordan jeg hadde det den dagen. Jeg svarte at for å være helt ærlig så følte jeg meg ikke så bra.

Invisible ble skrevet på en camp i Spania i 2016.
– Produsenten spurte meg hvordan jeg hadde det den dagen. Jeg svarte at for å være helt ærlig så følte jeg meg ikke så bra, forteller North.

Hun forklarte ham at hun gikk med en følelse av å være usynlig i et rom med mange mennesker. Dette ble fort tema for låten. Teksten ble skrevet, så melodien, og vokalen ble spilt inn der og da.

– Vi lever i et veldig travelt samfunn hvor man helst skal være på hele tiden. Noen ganger føler jeg at jeg ikke klarer å henge helt med i tiden med alt som skjer. Da blir man gjerne litt usynlig, utdyper North til Bergensmagasinet.

I tillegg til å skrive egne låter har Camilla i den siste tiden også skrevet for eller sammen med andre, blant annet for den koreanske gruppen f(x) og Tysklands vinnerlåt i årets The Voice. Etter en tur hjem til Bergen, står hun nå på farten tilbake til Amsterdam for å jobbe mer med produsentene hun er blitt kjent med der.

– Vi har allerede noen låter klar, pluss at jeg skal skrive mer der borte og møte et management, avslutter hun.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this