Featured Video Play Icon

Stem på Camillas MGP-sang

Del artikkelen i Sosial medier

Bergensartisten Camilla North konkurrerer om å synge for San Marino i årets Eurovision Song Contest. Du kan være med og stemme på henne frem til finalen, som sendes direkte 3. mars kl. 21.00 på San Marino RTV, og på 1in360 sin Youtube-kanal.

Dommerne i San Marino var fulle av lovord da Camilla North fremførte sangen Yo No Soy Tu Chica. Uansett utfall er det ikke utenkelig at dette blir en frisk sommerhit, med sydlandsk temperatur og høy dansefaktor.

Det er ikke utenkelig at dette blir en frisk sommerhit, med sydlandsk temperatur og høy dansefaktor.

Den nye vrien San Marino har gjort i år, er at de har invitert artister fra hele verden til å delta, og at publikum inviteres til å investere i låtene, og dermed har mulighet for en hyggelig gevinst dersom det blir en hit.

Nå håper Camilla at folk i Bergen og Norge vil stemme på henne, slik at to norske artister kan stille i Eurovision-finalen i Lisboa 12. mai.

Foreløpig er det kun den akustiske versjonen av sangen hennes som er lagt ut (se den på lenken øverst), men i kveld kl. 18.00 byttes den ut med den ferdig produserte versjonen på nettsiden globalrockstar.com/projects/camillas-eurovision-song-2018, der du også finner informasjon om hvordan du kan stemme.

camillanorth001
STILLER FOR SAN MARINO: Dommerne i San Marino var fulle av lovord da Camilla North fremførte sangen Yo No Soy Tu Chica. (Foto: 1in360)

 

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this