MaritaOlsen scaled
NYTT BUTIKKONSEPT: – Vårt ønske er å tilby kundene en rolig pause i hverdagen med en sanselig butikk og et alltid skiftende utvalg, sier Marita Olsen.

En sanselig butikkopplevelse

Del artikkelen i Sosial medier

I går var det åpningsfest for den nye Søstrene Grene-butikken på Sartor senter. – Jeg vet at vi har vært savnet her. Det så vi under pandemien, da vi fikk veldig mange bestillinger fra Sotra, sier franchisetaker Marita Olsen.

Marita Olsen har tidligere jobbet 14 år i tekstilbransjen med merkeklær, både som eier og butikksjef. Den nye butikken er hennes femte siden hun først fikk kontakt med den danske interiør-kjeden for 11 år siden.

– Etter at jeg hadde drevet den første Søstrene Grene-butikken min i halvannet år, ble jeg forespurt om jeg ville starte butikk i Lørenskog. Så det ble min butikk nr. 2, og året etter kom butikk nr. 3, forteller hun.

– Siden har det bare vokst. Butikken i Lørenskog solgte jeg etter noen år til han som eide Søstrene Grene på Strømmen, og fokuserte heller på Vestlandet.

soestrenegrene02
ANNA OG CLARAS VIDUNDERLIGE VERDEN: Estetiske varer, klassiske toner og gammeldagse dyder blir pent presentert i Søstrene Grenes nye butikkonsept.

I og omkring bergensområdet driver hun allerede Søstrene Grene-butikker på Horisont Senter i Åsane, Galleriet Shopping Center i Bergen Sentrum og på Lagunen i Rådal. Den nye butikken blir hennes største, med totalt 311 kvadratmeter gulvflate.

Søstrene Grene legger opp til en rik oppdagelsesreise gjennom butikken, der de har lagt vekt på sanseinntrykkene og belysningen.

– Vi har slått sammen to butikklokaler, slik at vi får hele fasaden mot senteret, opplyser Olsen.

– Her kommer vi til å satse stort på småmøbler, siden vi har lagerplass til oppbevaring. Ellers vil vi selge stort sett de samme varene som de andre Søstrene Grene-butikkene, men på grunn av det store lokalet vil vi også ta inn litt flere varer.

Butikken på Sartor senter ligger i 2. etasje ved siden av Bunnpris, og har fått kjedens helt nye retail for the senses-konsept. Søstrene Grene legger her opp til en rik oppdagelsesreise gjennom butikken, der de har lagt vekt på sanseinntrykkene og belysningen.

– Det er med stor glede at vi kan tilby vårt nye butikkonsept i enda en by, sier administrerende direktør og medeier av kjeden Mikkel Grene.

– Vi har jobbet hardt for å skape en helt ny og vidunderlig butikkopplevelse, og vi er spente på kunne vise frem konseptet med mange opplevelsesrike elementer som vi håper at kundene våre vil bli inspirert av.

Fakta

  • Søstrene Grene er en danskeid detaljkjede som siden 1973 har jobbet med å forskjønne og skape glede i hverdagen gjennom fornyende og estetiske designtyper som inviterer til hyggelige stunder.
  • Kjeden tilbyr et stort sortiment av produkter i kategoriene bolig og interiør, kjøkken, hobby og DIY, festartikler og gaveinnpakning, skole og kontor, barn og leker samt sesong-produkter.
  • Hovedkontoret er i Aarhus, og bestyres av grunnleggerfamiliens andre generasjon – mens butikkene primært drives på joint venture- og franchisebasis.
  • Søstrene Grene har mer enn 240 butikker fordelt på 15 land i tillegg til nettbutikk i åtte markeder. De har nå 38 butikker i Norge.
  • Mer informasjon: Søstrene Grenes norske Facebook-side og hjemmesiden sostrenegrene.com

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this