FOLK FLEST Ingelinn Skurtveit Sandanger
Folk Flest (foto: Ingelinn Skurtveit Sandanger)

En sang for folk flest

Del artikkelen i Sosial medier

PREMIERE: Den nye låten fra Nyresvikt er punk, rock og hardcore som sparker deg hardt, men hjelper deg opp igjen etterpå. – Den spilles alt for høyt, men bør aldri spilles lavere, sier bandet selv.

Etter å regelrett ha revet ned scener med sine intense liveshows i noen år, har Arna-bandet Nyresvikt nå signert med bergenske Raindrops. I mars slapp de den politiske singelen Hurra, og nå kommer neste singel, Folk Flest.

Nyresvikt beveger seg i samme landskap som andre nyere norske hardcoreband, med harde og energiske vers og melodiøse refrenger.

Tekstene deres er basert på utfordringer og hard livserfaring som ung hvit mann i verdens rikeste land, og der man helst ønsker å rette en langfinger mot etablissementet og staten, men ender opp med å gi den til seg selv.

Låtskriver Pål Einar Skorpen skriver både engelske og norske tekster, men har de siste skrevet mest på norsk eller en blanding. De norske tekstene fremføres på kav nordlending.

Bandet beveger seg i samme landskap som andre nyere norske hardcoreband, med harde og energiske vers og melodiøse refrenger. Sistnevnte er Nyresvikt uhyre dyktige på, skal vi tro NRK P3.

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this