Line Dybedal foto Helle Frogner
SYNGER OM DET Å VÆRE TO: – Man må hver dag velge å la bagateller bety mindre enn de store tingene, sier Line Dybedal. (Foto: Helle Frogner)

FØRPREMIERE: Hyller tosomheten

Del artikkelen i Sosial medier

Line Dybedal fikk hele fire av låtene fra fjorårets album, Til kjærleiken, listet på P1. Etter ett års pause, og med en liten baby i hus, slipper hun i morgen singelen La oss vere to.

Lydbildet er denne gangen mindre elektronisk enn før. Hun spiller selv piano og synth, og har fått med seg Magnus Åserud Skystad (trommer, synth), Peter Harald Sæverud (bass) og Kristian Fanavoll Tvedt (gitar).

En sang om det å bo og leve sammen med noen, og forhåpentligvis være venner livet ut. 

Med et stakkato klavertema tydelig i front er dette en sang om det å bo og leve sammen med noen, og forhåpentligvis være venner livet ut. Dette er gjerne en øvelse som krever mye av begge parter, dersom det skal fungere.

– Man må hver dag velge å la bagateller bety mindre enn de store tingene. Tingene som gjør at det er akkurat han eller henne som er den aller beste. Å velge å være to, og ikke la gnisten dø ut, sier Dybedal selv.

Deler av låten er spilt inn i et lite studio over sauefjøset på gården hvor hun bor. Heldigvis ble dette gjort i sommersesongen, mens sauene var på beite i fjellet. Resten av innspillingen ble gjort i tre ulike studio i Bergen, og samarbeidspartnerne hennes har derfor spøkefullt begynt å omtale henne som «interaktive Line Dybedal».

Tekst og melodi: Lise Dybedal. Singelen er produsert av Magnus Åserud Skylstad, og slippes på bergensetiketten Raindrops i morgen, fredag 22. september. 

Del artikkelen i Sosial medier

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this