Bodil Lunde Roertveit

En annerledes julekonsert

Del artikkelen i Sosial medier

Tittelen over er en mye brukt floskel; men når det gjelder Bodil Lunde Rørtveit og Erik Håkon Halvorsen, så er dette ord som treffer midt i blinken.

Lørdag og søndag formiddag inviterer duoen til en lavterskel julekonsert på Logen bar, der det blir 30-40 minutt med vakre, rolige juletoner, varm gløgg og hjemmebakte pepperkaker med (valgfri) blåmuggost.

En kort og fin julekonsert, med litt julesmaker til og noe varmt i koppen.

Sangene du får høre, vil være lånt fra blant andre Real Ones, Ella Fitzgerald, Joni Mitchell og Disney-filmer.
– Lydbildet er åpne klanger; luftig og samtidig jorda, og med stjerneglitter på, sier vokalist Rørtveit, som vil bli akkompagnert av Erik Håkon Halvorsen på piano og elektronikk.

– Julestemning handler om juleminner, der alle sansene spiller med. Lukten og smaken av mandarin, pinnekjøtt og julekrydder. Lyden av klokkespill og kjente julesanger. Jeg har to små barn selv, og er blitt opptatt av å lage mine egne juletradisjoner. Så då lager jeg en julekonsert som jeg selv gjerne ville gått på. Kort og fin, med litt julesmaker til og noe varmt i koppen.

Logen, baren i 2. etasje, lørdag 10. desember kl. 13 og kl. 14 og søndag 11. desember kl. 15. Varighet: 30-40 minutter. Dørene åpner 20 minutter før konsertstart.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this