garagefest1
GJENTAR SUKSESSEN: – Flere av de involverte artistene ytret ønske om en gjentagelse, da dette hadde vært noe de hadde satt pris på å få være med på, sier Henning Christensen, som nå bygger videre på fjorårets støttefestival med å arrangere Musikernes Garagefest.

– Dette skal bli en årlig godtepose

Del artikkelen i Sosial medier

– Tanken bak er å lage en god fest for alle involverte, både artister og publikum, sier Henning Christensen, som på mandag åpner Garage-dørene for én ukes fest for alle byens musikkelskere.

Hele den siste uken i februar 2017 ble det holdt støttekonserter for Garage, som var truet av konkurs. 20 ulike bandsammensetninger stilte opp for å bidra til at scenen deres fortsatt skal være byens viktigste springbrett for artister på vei opp. Nå gjentar Garage suksessen med en festival de håper skal bli årlig.

– Det viktige er at folk skal ha en fin opplevelse når de er innom oss.

– Resultatet i fjor ble ganske bra, med mye folk, fornøyde artister og mange positive tilbakemeldinger, så da tenkte vi, «hva med å kjøre det hvert år og lage en uke med musikk og god stemning», sier Henning Christensen, som er daglig leder ved den ikoniske rockeklubben i Christies gate.

– Vi kan ikke arrangere dette som en årlig støttefestival, det blir feil, så derfor vil hvert band få en symbolsk sum for å spille, sier han.
– Det viktige er at folk skal ha en fin opplevelse når de er innom oss. Dette skal bli en årlig godtepose av noe av det beste det bergenske musikkmiljøet, både rundt Garage og byen forøvrig, har å by på. Så her er det bare å glede seg, enten man er artist eller publikum.

7 Dager – Musikernes Garagefest starter på mandag, og fortsetter hver dag uken ut, med opptredener fra blant andre Alfonzo Band, Mighty Magnolias, Gram Per Person, Calle Hamre, Hey Wow!, Stig Van Eijk & The Good Fellas, Steamship Normandie, D’Accord, Ottorpedo, Munnhugger, Fretmiden, CreTura, Mellomgass, Psykopath, Sofye, The Franklins, Helvíti, Pokal, Vanja V, Butterfly Garden, Vöödöö, Viggo Krüger Band, Taking Names, Exploding Head Syndrome, Påls butikk, K-Jell, Oh See Demons og Still Shaking.

garagefest2
SYV DAGERS MUSIKKFEST PÅ GARAGE: – Det viktige er at folk skal ha en fin opplevelse når de er innom oss. Dette skal bli en årlig godtepose av noe av det beste det bergenske musikkmiljøet, både rundt Garage og byen forøvrig, har å by på, lover Henning Christensen.

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this