oddcouplepic1
Odda Couple (foto: Magnus Skrede)

Å jul med din latter

Del artikkelen i Sosial medier

– Jeg var nysgjerrig på hva vi kunne finne i møtet mellom meg som sanger og Roar Brekke som komiker, sier André Søfteland.

Musikalstjerne André Søfteland og komiker Roar Brekke er klar med det musikalske showet «Odd(a) Couple», som skal spilles i Bergen, Haugesund og Oslo frem mot jul.

De to oddingene (jada, tittelen på showet er et ordspill på småbyen innerst i Sørfjorden, der begge kommer fra) de to kommer fra) lover musikk og humor i skjønn forening.

– Når du prøver ut vitser vet du aldri hva som treffer publikum. Å blande inn en musikalstjerne hørtes enda mer risikabelt ut.

Idéen om å lage en litt annerledes forestilling ble født en sommerdag i Bergen tidligere i år. Roar satt på en utekafé på Torgallmenningen da André kom ruslende forbi. En hyggelig prat ved kafébordet ble fort til planer om nytt show.

– Det var vel jeg som foreslo det først, å finne på noe sammen, forteller André Søfteland, som i fjor hadde en av hovedrollene i storsatsningen «Les miserables» i Oslo.

– Det føltes som en skikkelig utfordring. Tidligere har jeg jobbet mest med å tolke roller i helt andre format, som teater og musikaler. Roar er jo en morsom fyr, og jeg er alltid interessert utvikling. Jeg var nysgjerrig på hva vi kunne finne i møtet mellom meg som sanger og Roar som komiker.

[PostBlock id=212]

Roar Brekke har tidligere satt opp fire helaftens humorshow og ble nominert til komiprisen for «All verdens tid». Han er nå fornøyd med å være ute på dypt vann.

– Når du prøver ut vitser vet du aldri hva som treffer publikum. Å blande inn en musikalstjerne hørtes enda mer risikabelt ut. Og dermed enda mer fristende, sier han.

André og Roar har også fått med seg en tredje odding på laget, i og med at de fletter tekster fra Frode Gryttens ferske julebok, Deilig er jorden, inn i showet.

– Vi tror publikum vil bli positivt overrasket over det vi har rørt i hop, sier André.
– De skal ihvertfall forlate lokalet med godt humør og kanskje litt julestemning i hjertet, lover Roar.

Odd(a) Couple spilles på Lille Ole Bull 29. november, 30. november og 1. desember. Mer informasjon: oddacouple.weebly.com

[PostBlock id=213]

Del artikkelen i Sosial medier

Magne Fonn Hafskor
Journalist i Bergensmagasinet. Send meg en epost

Relevante artikler

Topp
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this